Di China, ketua tadika mengucapkan tahniah kepada kanak-kanak dengan tarian tiang pada 1 September

Di bandar Shenzhen di Shenzhen, skandal berlaku, yang sudah jauh di luar sempadan bandar dan negara. Kekeliruan pengarah tadika membincangkan seluruh dunia.

Ketua taman memutuskan adalah luar biasa untuk mengucapkan tahniah kepada murid-murid mereka pada tahun sekolah yang baru. Dia menari tarian tiang untuk mereka dengan pakaian yang agak remeh - dengan seluar pendek kecil dan atas tangki.

Dan, mungkin, insiden itu akan kekal di dalam dinding tadika tertentu, tetapi malangnya wanita Cina muda, pada perayaan ini, ternyata menjadi wartawan Michael Standard bersama anak-anaknya. Dia marah kepada kedalaman jiwa dan menyaring semua yang berlaku pada video.

Dia segera menerbitkan video di Internet. Pakar dalam bidang psikologi kanak-kanak mendakwa bahawa bayi dari tadika Cina ini mungkin trauma psikologi.

Ibu bapa murid menuntut peletakan jawatan kepala dan perbicaraannya.

Wanita Cina yang sangat muda menjelaskan bahawa tidak ada yang erotis atau lucah tentang tariannya. Dia pernah terlibat dalam tarian seperti itu, walaupun dilakukan dengan pasukan (walaupun tidak dilaporkan dengan mana dan di mana konsert berlangsung). Kepala yakin bahawa tariannya tidak lebih daripada latihan fizikal yang sangat baik.

Hujah-hujahnya tidak didengar. Atas permintaan ibu bapa, pentadbiran jawatankuasa pendidikan di bandar itu menolak ketua tadika, dan semua ibu bapa membuat permohonan maaf yang mendalam.

Berkenaan dengan gadis itu mengajukan kasus pidana untuk korupsi anak di bawah umur. Di China, jenayah sedemikian tertakluk kepada hukuman berat. Sekiranya penyiasat membuktikan kebimbangan seksual di tarian terbakar kepala tadika, maka dia penjara jangka panjang. Pada yang paling teruk - hukuman mati boleh menunggu untuknya. Ia disediakan bagi jenayah terhadap kanak-kanak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan