Di China, seorang wanita ditangkap yang menerima 118 anak

Pihak berkuasa Wuhan di wilayah Hebei, China memerintahkan penangkapan seorang wanita yang diketahui oleh seluruh negara.

Li Lijun terkenal mengadopsi 118 kanak-kanak ditinggalkan tanpa penjagaan ibu bapa. Dia disyaki melakukan kesalahan jenayah yang serius.

Pada tahun 1996, Lee mengambil anak angkat pertama kepada keluarganya, dan apabila terdapat banyak anak, dia menubuhkan sebuah rumah anak yatim swasta, yang dia panggil Village of Love.

Ia berlaku pada tahun 2007. Hari ini, Li mempunyai 118 kanak-kanak di tempat perlindungan.

Pihak berkuasa Vania mengesyaki wanita itu bahawa dia menggunakan anak angkat untuk mengancam pegawai tempatan untuk membuli mereka.

Siasatan mendapati beberapa kanak-kanak di "Kampung Cinta" mempunyai ibu bapa, mereka hidup dan baik, tetapi ibu angkat juga menuntut subsidi kerajaan untuk mereka.

Bandar ini sangat tersinggung dan menuntut penangkapan Li Lijun, mahkamah dan pengembalian semua subsidi kerajaan kembali ke perbendaharaan.

Hari ini, lebih daripada 70 kanak-kanak diambil dari rumah anak yatim, selebihnya akan mencari tempat di rumah anak yatim negeri lain. "Kampung cinta" memutuskan untuk menutup.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan