Dewan-pusat bioskop dan kompleks permainan kanak-kanak di pusat membeli-belah di seluruh negara dirancangkan untuk ditempatkan di tingkat bawah.

Ahli parlimen Rusia telah memulakan kerja pada dokumen yang akan memaksa semua pemilik pusat membeli-belah dan hiburan tahun ini. letakkan pawagam dan taman permainan untuk kanak-kanak di tingkat bawah bangunan mereka.

Kerja-kerja komisen keselamatan perlu siap bulan ini, bil dirancang untuk dipertimbangkan dengan segera, semasa sesi musim bunga.

Di samping itu, ahli parlimen merancang untuk membuat tanggungjawab bagi penyediaan perkhidmatan yang tidak memenuhi keperluan keselamatan yang lebih ketat.

Inisiatif ini adalah "masak" selepas siri cek, yang EMERCOM dari Rusia dijalankan di pusat membeli-belah yang besar di semua rantau. Pemeriksaan bermula dengan segera selepas tragedi yang mengejutkan di Kemerovo. Ingat, pada 25 Mac di Kemerovo, terdapat kebakaran yang dahsyat di pusat membeli-belah "Winter Cherry", yang membunuh 64 orang 41 daripadanya adalah anak-anak. 80 orang cedera.

Kebakaran bermula dengan kompleks permainan kanak-kanak, dari kolam dengan kiub busa getah di tingkat keempat. Berdekatan adalah taman permainan kanak-kanak dan pawagam.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan