Adakah anda mengandung semula? Kate Middleton mengesyaki kehamilan keempat

Wartawan British menyebarkan perkataan itu mengenai kehamilan keempat dari Duchess of Cambridge Kate Middleton.

Tabloid memastikan bahawa dia menjangkakan kanak-kanak lagi, dan merujuk kepada wakil rumah diraja. Sumber ini menjamin bahawa Kate mula bertindak semula, seperti semasa tiga kehamilan terdahulu. Ini terpakai kepada keutamaan rutin harian dan gastronomi.

Ketidakpastian dalam tingkah laku Kate dilihat bukan hanya oleh wakil-wakil dan kakitangan rumah diraja, tetapi juga oleh wartawan sendiri. Duchess kelihatan mengantuk, menolak undangan untuk acara sekular. Dia secara mutlak menolak minuman beralkohol.

Secara rasmi, maklumat ini belum disahkan. Perkhidmatan akhbar mahkamah kerajaan tidak menjawab pertanyaan langsung wartawan.

Putera William berkali-kali berkata bahawa dia bermimpi tentang lima orang anak, tetapi Kate menyatakan hasratnya untuk membatasi dirinya kepada empat orang anak, dan semakin kecil perbezaan usia antara mereka, lebih baik, menurut Kate.

Pada tahun 2013, anak sulung Kate dan William - Prince George dilahirkan, dua tahun kemudian seorang anak perempuan dilahirkan - Princess Charlotte. Pada 23 April tahun ini, anak ketiga dilahirkan - Prince Louis Arthur.

Semasa pelepasan dengan bayi ketiga, Kate secara harfiah melanda semua orang dengan seberapa baik dia kelihatan selepas beberapa jam selepas melahirkan.

Wanita Inggeris juga tersinggung dan mengatakan bahawa keindahan Kate melanggar hak mereka, menjadikan mereka berasa lebih rendah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan