Adakah Kate Middleton hamil lagi?

Laporan sensasi telah dikeluarkan pada hujung minggu ini oleh American Star Magazine, yang meletakkan foto Duchess Kate Middleton pada penutup. Tabloid melaporkan bahawa Kate hamil sekali lagi, hanya setengah tahun selepas kelahiran anaknya yang lebih muda.

Wartawan bintang mendakwa bahawa mereka menerima maklumat dari sumber yang boleh dipercayai di istana kerajaan. Mengikut sumber ini, dilaporkan bahawa Kate dan Putera William mula merancang satu lagi kehamilan keempat hampir sejurus selepas kelahiran anak ketiga mereka, tetapi tidak mengharapkan segala-galanya berlaku begitu pantas.

Bintang menerbitkan dan membintangi Kate Middleton, yang kelihatan jelas bulat. Orang awam Britain segera menarik perhatian kepada fakta bahawa perut benar-benar kelihatan mencurigakan, terutamanya apabila anda menganggap bahawa wanita itu menjadi agak nipis selepas kelahiran anak ketiga.

Bintang melaporkan bahawa Kate bye tidak berniat secara rasmi mengumumkan berita yang menyenangkansupaya tidak membayangi kegembiraan Putera Harry dan Megan Markle, "kedudukan menarik" di mana rumah diraja secara rasmi diumumkan dua minggu lalu.

Satu lagi edisi terkenal Gossip Cop secara terbuka mempersoalkan ketepatan maklumat Star. Wartawan menghubungi perkhidmatan akhbar di Kensington Palace. Tidak ada jawapan langsung kepada soalan terus dari wakil keluarga diraja., tetapi mereka melaporkan bahawa edisi Amerika menerbitkan ciptaan dan khabar angin.

Hari ini terdapat penafian rasmi dari perkhidmatan akhbar keluarga diraja. Wakil-wakil istana menekankan bahawa Middleton dan Putera William kini membesarkan tiga orang anak - George Alexander Louis, Louis Arthur Charles dan anak perempuan Charlotte. Tiada anak lain dilaporkan.

Walau bagaimanapun, pakar di Britain membenarkan diri mereka meragui kejujuran dan keterbukaan perkhidmatan akhbar keluarga diraja.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, keadaan telah diulang dengan keteraturan yang dicemburui - mula-mula maklumat itu muncul di media, maka perkhidmatan akhbar menyangkalnya, menuduh wartawan berbohong sementara itu, dan kemudian mengenali secara rasmi. Oleh itu, dengan kehamilan Megan Markle. Untuk masa yang lama, wakil-wakil istana itu menafikannya., dan baru-baru ini menyatakan bahawa pada musim bunga tahun depan, Megan harus melahirkan anak sulung.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan