Pelajar sekolah Kamchatka mendermakan rambut mewahnya untuk rambut palsu untuk kanak-kanak dengan kanser

Seorang murid sekolah lelaki berusia 13 tahun di Kamchatka memutuskan untuk memotong kepalanya, yang dibangkitkan sejak zaman kanak-kanak dan yang dia sangat bangga, demi kanak-kanak dengan kanser yang perlu memakai rambut palsu.

Wanita Rusia, watak yang luar biasa kuat, mengilhami cerita tentang Rachel Beckwies, 9 tahun yang membantu orang di Afrika.

Setelah mengetahui bahawa selepas menjalani kemoterapi dan terapi radiasi, banyak pesakit kanser sepenuhnya botak dan malu, gadis itu memutuskan untuk mendapatkan potongan rambut. untuk kali pertama dalam hidup saya.

Ibu bapa, yang merasakan kesal kepada anak perempuan mereka yang berusia hampir setengah meter, cuba bercakap dengannya, tetapi gadis itu sangat gigih.

Dia yakin bahawa rambut palsu, yang rambutnya mewah akan mendapat beberapa sekaligus, akan dibuat oleh kanak-kanak yang menjalani rawatan untuk penyakit-penyakit yang dahsyat, agak gembira.

Gadis itu juga melaporkan bahawa sebaik sahaja spit tumbuh kembali, dia ulangi perbuatan itu lagi.

Surat ikatan anak itu melanda pengguna Internet.

Orang dari generasi yang berbeza telah menyatakan kekaguman saya dan berharap gadis remaja itu menjadi kebahagiaan yang besar dan kesihatan yang baik.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan