Nama apa yang hendak diberikan kepada kanak-kanak pada tahun 2019?

Ahli sosiologi dan ahli statistik menjawab soalan yang sentiasa membakar bagaimana anda boleh menamakan anak yang akan dilahirkan pada 2019 yang akan datang. Mereka meneliti dengan teliti pejabat pendaftaran awam negara ini sepanjang tahun lalu, menganalisis pilihan ibu dan bapa dan mengenal pasti nama yang paling popular dan dicari di antara ibu bapa Rusia.

Apabila memilih nama untuk anak lelaki dan perempuan yang baru lahir, Rusia kini mencari nama dengan sejarah dan komponen budaya yang kaya, tidak mungkin dibezakan dengan keaslian. Kira-kira satu pertiga ibu dan bapa memanggil anak-anak mereka sebagai penghormatan kepada nenek dan datuk.

Anak-anak lelaki yang akan dilahirkan tahun ini boleh dipanggil salah satu daripada nama-nama berikut, yang paling dicari setahun yang lalu: Ivan, Misha, Artem, Maxim. Yang paling popular, seperti tahun sebelumnya, adalah nama Alexander.

Sepuluh teratas adalah Daniel dan Dmitry, serta Cyril dan Andrey.

Nikita, Mark, Alexey - nama yang tidak lama dahulu, kini hanya menutup akhir senarai. Antara nama-nama asal - Polycarp, Svyatopolk dan Domislav. Ahli sosiologi yang paling pelik telah menamakan nama: Aramis, Donald dan Iago. Tetapi mungkin seseorang akan menyukai mereka juga.

Sophia menjadi pemimpin yang tidak dapat dipertikaikan di kalangan nama wanita, Masha segera mengikutinya. Popular adalah Anna, Alice, Victoria, Polina, Nastya, Alexandra, Katya.

Milana, Eva, Arina dan Kira, yang tidak lama dahulu berada di puncak populariti mereka, kini telah sampai ke akhir senarai.

Nama-nama yang luar biasa ialah Ladislava, Dobromir, Ladomira. Dan nama-nama aneh disebut Muse dan Spring.

Ahli sosiologi mengesyorkan ibu bapa mempertimbangkan sesuatu di antara nama-nama yang popular dan tidak popular, contohnya, baru-baru ini Natasha, Helen, Ol, Irin, Lyudmil menjadi langka, Denisov, Antonov, Nikolaev, Ilyush, Olegov dan Sergeyev tidak begitu banyak.

Nama-nama tersebut akan membantu kanak-kanak itu tidak menjadi salah satu sedozen yang disebutkan di dalam kelas kelas atau tadika, dan juga melepaskannya dengan nada yang terkejut dan nama samaran jika ibu bapa memutuskan untuk memilih nama asal seperti Donald, Matilda atau Mstislava.

Dan tentunya ahli psikologi mahupun ahli sosiologi menasihati memanggil kanak-kanak nama-nama berhala mereka. Tahun lepas, satu Dzyuba (nama), satu Putin (nama), dan juga seorang Neymar (nama) dilahirkan di Rusia. Masa berlalu, berhala berubah, dan anak dengan nama itu akan hidup, dan kemudian cucu-cucu dan cucu akan membawa nama pertengahan ini. Pakar mengesyorkan ini supaya jangan lupa, memilih nama bayi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan