Sebagai bekas suami Sylvester Stallone melahirkan anak kelimanya pada usia 54 tahun

Mantan suami Sylvester Stallone, pelakon, model dan penyanyi Denmark, Bridget Nielsen, yang melahirkan anak kelimanya pada musim panas lalu pada usia 54 tahun, pertama kali memberitahu akhbar berapa lama dia telah berjuang untuk kelahiran bayi kelima. Kira-kira 10 tahun dia tidak boleh hamil.

Dan walaupun suami kelima termuda seorang penerbit televisyen Itali 39 tahun Mattia Dessi tidak dapat menolongnya - Umur pasangan hampir tidak memberi peluang untuk mengandung anak.

Beberapa protokol IVF, secara amnya ton ubat tidak membantu menyelesaikan masalah ini, dan doktor memberi jujur tidak lebih dari 2.5% peluang kejayaan. Dan salah satu protokol yang tidak disangka-sangka berakhir dengan jayanya - Bridget hamil. Agar tidak membawa masalah, Nielsen tidak memberitahu sesiapa tentang kedudukannya sehingga minggu ke-27 kehamilan.

Sekarang Nielsen dikritik secara aktif untuk ibu yang terlambat, tetapi wanita itu sendiri mengatakan bahawa dia tidak memberi perhatian terhadap kritikan, kerana dia gembira dapat membesarkan bayi. Anak perempuan yang lama ditunggu-tunggu hanya gembira.

Kemuncak kemuliaan datang untuk Bridget Nielsen pada tahun 80-an abad yang lalu. Keindahan itu difilmkan secara aktif untuk Playboy, serta dalam filem tindakan dengan Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger dan Sylvester Stallone. Urusan cantik dengan Sylvester berakhir dalam perkahwinan tiga tahun, maka pasangan itu bercerai dengan skandal yang hebat.

Pelakon itu terpaksa meninggalkan Hollywood dan berpindah ke Eropah.

Cintailah cinta selalu menjadi alasan untuk gosip. Hanya perkahwinan rasmi lima, dan selain itu, Bridget disabitkan dengan hubungan dengan Arnold Schwarzenegger dan pelakon Sean Penn.

Wu nielsen empat orang dewasa - Julian hampir sama dengan suaminya hari ini, dia berusia 35 tahun, Cillian berusia 29 tahun, Douglas berusia 25 tahun, dan Raul berusia 23 tahun.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan