Rapper terkenal Flo Rida menolak anak sakit

Pemuzik rap terkenal dunia, Flo Rida secara mutlak enggan bertemu dengan anaknya yang berusia satu setengah tahun, yang dilahirkan dengan patologi yang jarang berlaku di otak.

Artis hip-hop memanggil bayi "anak-anak iblis".

Ibu kanak-kanak, Alexis Adams, 34 tahun, mendakwa bahawa Zohar (iaitu nama kanak-kanak itu) tidak diterima oleh pemuzik pada mulanya, ayah bintang hanya menolak mengiktiraf dirinya sebagai bapa biologi.

Ujian genetik untuk bapa telah dilakukan di salah satu klinik AS, yang mengesahkannya budak lelaki itu adalah kanak-kanak pemuzik

Lelaki itu tidak mempunyai apa-apa tetapi untuk menanggung perbelanjaan perubatan yang diperlukan untuk kanak-kanak itu menurut keadaannya yang penting.

Selain itu, rapper terkadang menerjemahkan Alexis beberapa jumlah untuk menjaga kanak-kanak.

Harus diingat bahawa jumlah ini jauh lebih rendah daripada yang dibentuk oleh mahkamah, dan ia menerjemahkan idola berjuta-juta tidak teratur.

Flo Rida, menurut beberapa orang, menegaskan pengguguranapabila diketahui bahawa kanak-kanak Alexis akan dilahirkan dengan ketidakupayaan.

Selepas kelahiran, budak itu didiagnosis dengan hidrosefalus dengan pengumpulan cecair serebrospinal yang signifikan di dalam otak.

Kanak-kanak itu serius masalah dengan penglihatan dan koordinasi pergerakan. Beliau baru-baru ini menjalani pembedahan kedua.

Peminat rapper mengalami kerugian, kerana idola mereka kerap mengambil bahagian dalam acara kebajikan dan konsert, yang bertujuan untuk membantu kanak-kanak yang sakit.

Keadaan Flo Rida dianggarkan pada 30 juta dolar.

Alexis telah bertemu dengan pelawat sejak 2015. Novel ini berlangsung selama setahun, dan berakhir dengan keputusan Flo Rida kerana penolakan gadis itu mengalami pengguguran.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan