Fokus berjaya: tuan terkenal ilusi Sergei Safonov menjadi bapa buat kali ketiga

Ahli silap mata Rusia terkenal Sergey Safonov mengumumkan kegembiraannya yang hebat - dia menjadi ayah lagi. Dia mempunyai anak perempuan.

Sergey berkongsi gambar dari hospital bersalin dengan pelanggan, tetapi ilusi tidak menunjukkan wajahnya - harus ada unsur misteri dalam setiap tumpuan.

Sergey bertemu isteri pertamanya, Masha, semasa penggambaran projek "Wonder People". Gadis itu adalah pengeluar projek itu.

Sergey sendiri kemudian berkata bahawa tidak lama sebelum bertemu Masha dia melihatnya dalam mimpiImpian itu begitu terperinci dan terperinci bahawa dia tahu terlebih dahulu pakaian warna apa yang akan berlaku kepadanya pada hari kenalan mereka.

Pada tahun 2011, pasangan itu telah berkahwin, dan tidak lama lagi anak Safonov, Alina, dilahirkan. Setahun dan lapan bulan kemudian, anak lelaki Vladimir dilahirkan. Budak itu dinamakan sempena kakeknya.

Safonov belajar tentang kelahiran anak kecilnya pada masa ini apabila beliau mengambil bahagian dalam persembahan trik yang paling rumit dan maut. "Mengetuk kereta api." Pada tahun 2016, pasangan itu, malangnya, berpecah.

Tahun ini, ahli ilusi berkahwin dengan pembantunya Catherine. Ia adalah wanita yang menjadi ibu kepada anaknya yang ketiga. Ketika mereka memanggil gadis itu, belum dilaporkan.

Trio saudara-saudara Safonov - Ilya, Sergey dan Andrey adalah bintang-bintang terang dan ilusionis yang terkenal di seluruh dunia. Pertunjukan mereka sentiasa mempunyai kejayaan yang sama dan mengumpulkan beribu-ribu penonton.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan