Kaki yang dibuat: pemain bola sepak Belanda yang terkenal itu melemparkan anak kecil di Rusia

Selebriti dunia - pemain bola sepak dari Belanda Lorenzo Ebecilio meninggalkan Moscow yang tersayang Anna Bagaeva dengan bayi di dalam lengannya.

Saya bertemu pasangan dengan kebetulan, pada pesta mesra, ketika Lorenzo bermain untuk salah satu kelab Rusia. Setahun yang lalu, Anna melahirkan seorang bayi - Malena.

Ebecilio yang berusia 26 tahun tiba-tiba berhenti berkomunikasi dengan Anna, tidak menjawab panggilan dan mesej. Kali terakhir seorang pemain bola sepak berhubung, dia menyatakan bahawa anak perempuannya tidak dilahirkan daripadanya.

Wanita Rusia menghina dengan mendalam jiwanya memutuskan untuk meletakkan saya dan menangani peguam.

Sekarang peguam telah memulakan prosedur membina bapa dengan menjalankan ujian DNA di salah satu klinik negeri Rusia yang paling berwibawa.

Selepas menerima keputusan itu, mereka berhasrat untuk menuntut belas kasihan bagi bayi dari bintang bola sepak dunia, sehingga orang Belanda "tidak mengira bahawa anda boleh melakukan seperti hodoh dengan wanita dan anak-anak Rusia." Ini adalah bagaimana wakil-wakil firma undang-undang merumuskan niat mereka.

Bagi peminat pemain bola sepak dan sesiapa sahaja yang pernah melihat gambar Malena kecil, ia agak jelas dan tanpa ujian genetik bahawa penyertaan Lorenzo tidak mencukupi - kanak itu menghairankan seperti bapanya. Dalam sijil kelahiran gadis itu patronymic ditunjukkan - Lorenzna.

Percubaan itu tidak akan mengejutkan pemain bola sepak, peguam Anna telah mengumumkan permulaan prosiding dan meminta sijil pendapatan daripada atlet. Mereka menghubungi kelab APOEL (Cyprus)di mana Lorenzo kini bermain.

Sebelum ini, pemain bola sepak bermain untuk Anji, Ajax dan Metallurg.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan