Penyanyi terkenal dan feminis Diana Arbenina berhasrat untuk mengambil anak

Diana Arbenina, yang terkenal dengan sifatnya terhadap lelaki pada umumnya, berkata demikian memutuskan untuk mengambil anak.

Anak ini akan menjadi yang ketiga dalam keluarga Arbenina. Diana yang berusia 44 tahun menyatakan bahawa anak kembarnya yang berusia lapan tahun, Artem dan Martha menyokong sepenuhnya keinginan ibu dan berjanji untuk mengasihi bayi asuh itu sendiri.

Menurut Arbenina, keluarga yang besar dan kuat adalah ideal untuk berusaha. Tetapi setakat ini dia tidak melihat di sekelilingnya seorang lelaki yang layak yang boleh memasuki keluarganya dan menjadi contoh yang sangat baik untuk anak-anaknya yang semakin meningkat.

Di samping itu, si kembar sendiri atas sebab tertentu secara kategori enggan membiarkan orang luar masuk ke dalam keluarga, terutama lelaki.

Dalam suasana sedemikian, membina kebahagiaan peribadi Diana tidak akan mudah.

Dengan cara ini, ia masih belum diketahui dengan pasti siapa yang merupakan bapa kembarnya. Dalam kalangan yang rapat dengan penyanyi itu, ia percaya bahawa dia menggunakan kaedah IVF menggunakan sperma dari penderma tanpa nama.

Pada tahun 1993, Diana telah berkahwin dengan Konstantin Arbenin, ketua kumpulan Zimovie Zverov, tetapi perkahwinan itu tidak mempunyai anak dan tidak bertahan lama. Dia tidak pernah berkahwin lagi, dan dia tidak pernah dilihat dalam urusan cinta.

Ia belum dijelaskan sama ada Diana memandang anak tertentu untuk diadopsi, tetapi diketahui dengan pasti bahawa dua bulan terakhir dia sering pergi ke beberapa rumah anak yatim di ibu negara dan wilayah Moscow, membawa hadiah dan menyanyi untuk murid-murid. Ia mungkin bahawa dia telah menjaga bayi itu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan