Dari Galeri Tretyakov menendang ibu dan kanak-kanak kerana bercakap tentang seni

Para penjaga Galeri Tretyakov yang diusir dari muzium seorang ibu dengan anak-anak hanya kerana wanita itu sendiri, tanpa bantuan pemandu, memberitahu anak perempuannya mengenai sejarah kisah yang menarik.

Pada musim bunga, kepimpinan Galeri Tretyakov berjanji Pelawat berpendidikan dan berpengetahuan tidak akan menyamakan dengan pemandu pelancong yang tidak sah. Tetapi janji itu tetap menjadi janji. Anna Zelenina memutuskan untuk pergi ke muzium bersama anak-anak perempuannya pada hari cuti, anak perempuan mengambil teman. Ibu yang berpendidikan dan baik tidak dapat menahan dan mula memberitahu anak-anak mengenai artis dan ciptaan mereka.

Kanak-kanak itu segera menyertai perbincangan itu, mula bertanya soalan wanita, menjelaskan sesuatu, membantah dan menggambar analogi. Pada masa yang menarik ini, para rangers mendekati syarikat itu dan mereka menuntut untuk menghentikan lawatan itu, kerana ibu itu bukan panduan, tidak mempunyai akreditasi yang sesuai.

Ibu bapa cuba menjelaskan bahawa ini bukan lawatan, tetapi hanya perbualannya dengan kanak-kanak tentang seni, tetapi penjaga itu bersikeras dan memanggil pengawal, yang segera mengantar pengunjung ke pintu masuk dan menutup pintu di belakang mereka.

Sebelum ini, para pelajar dan guru, guru sekolah, yang datang ke muzium untuk menyentuh kanak-kanak itu dengan indah, bercakap mengenainya dan membincangkannya, tetapi disia-siakan dari dewan pameran, mengadu tentang wang tamak enggan menggunakan perkhidmatan pemandu muzium.

Kisah Anna secara aktif dibincangkan oleh pengguna Internet. Adalah diketahui bahawa pengurusan Galeri Tretyakov telah meminta maaf kepada ibu yang berpendidikan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan