Ivan Urgant pertama kali menunjukkan anak bongsunya

Ivan Urgant membuat keputusan untuk kali pertama untuk menunjukkan anak perempuannya kepada peminatnya dan bukan hanya kepada mereka gambar. Bayi berusia tiga tahun, dan ayahnya memutuskan untuk mengucapkan tahniah pada hari lahirnya.

Urgant mempunyai dua anak perempuan. Terdapat juga anak tiri dan anak tiri. Dari perkawinan pertama, Natalia Kiknadze memiliki anak, Niko (lahir pada tahun 1997) dan seorang anak perempuan, Eric, 18 tahun.

Berkahwin dengan Ivan Urgant, untuk perkahwinan ini juga kedua, Natalya melahirkan anak-anak perempuan Nina dan Leroux. Nina berusia 10 tahun, dia dinamakan sempena neneknya, Ivan. Lera berusia 3 tahun dan dinamakan sempena ibunya Ivan Urgant Valeria Kiseleva.

Walaupun kerja keras di TV dan filem, Ivan Urgant cuba memberi perhatian lebih kepada keluarga. Dia tahu semua kartun kegemaran anak-anak muda, semua watak-watak di dalamnya dan cuba membelanjakan mana-mana minit percuma dengan Nina dan Valeria.

Biasanya, Ivan tidak suka mengiklankan foto keluarga dan tidak menunjukkan kanak-kanak kepada peminat.

Kemunculan gambar seorang Lera berusia tiga tahun terkejut semua orang sekurang-kurangnya atas sebab ini. Alasan kedua untuk mengejutkan adalah persamaan luar biasa kanak-kanak dengan ayah. Pengguna internet menyatakan bahawa jika seorang kanak-kanak boleh memegang janggut dan kumis, salinan kecil Urgant akan berubah.

Baru-baru ini, pelakon dan tuan rumah TV dengan keluarganya berpindah dari rumah negara, dia membeli sebuah rumah di kawasan yang lebih besar. Para peminat segera memutuskan bahawa Natalya sedang menunggu bayi yang lain, tetapi khabar angin tentang kehamilan Natalya Kiknadze yang berusia 40 tahun belum disahkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan