Irena Ponaroshku mengadu bahawa dia tidak dapat menurunkan berat badan selepas melahirkan

Penyampai TV Irena Ponaroshku mengadu kepada pelanggannya tidak boleh menghilangkan berat badan berlebihan selepas dia menjadi ibu buat kali kedua.

Pengalaman Irena adalah dekat dan dapat dimengerti oleh banyak wanita, tetapi kerana para pelanggan mengikuti ini dengan memahami dan menyokong Irene, dengan harapan ia bertarung dengan pound ekstra.

Pada musim gugur, Irena Ponaroshka melahirkan anak keduanya - anak lelaki, yang dinamakan Theodore. Senarai baru Paus Alexander, mengatakan bahawa dia suka kepada isterinya apa-apa. Dan kemudian, dengan gelombang emosi, Irena menjanjikan peminatnya itu tiada diet tidak akan melekat, tidak akan mula mengganggu diri anda di gym, tetapi sebaliknya fokus lebih baik pada menjaga bayi anda. Said - selesai.

Dan pada malam Tahun Baru, tuan rumah TV bimbang - berat tidak hilang, gaun malam tidak sesuai. Untuk entah bagaimana menjauhkan diri dari pemikiran sedih, Irena pergi membeli-belah - untuk memilih perkara untuk memakai rumah, memandangkan fakta bahawa dia menyusu.

Kemudian satu lagi peristiwa yang tidak menyenangkan menanti beliau: Irena mengetahui bahawa pilihan perkara untuk ibu-ibu yang menyusukan adalah terhad kepada saiz kecil dari 42 hingga 46. Dia menerbitkan jawatan yang marah itu "Saya tidak faham apa yang wanita harus lakukan, yang beratnya melebihi 60 kilogram, dan jumlah pinggul melebihi 100 cm".

Irena mempunyai masalah berat walaupun selepas kelahiran anak sulungnya Seraphim (budak lelaki kini berusia 7 tahun).

Tetapi selepas satu setengah tahun menyusu, pemimpin masih memenangi kilogram yang dibenci.

Irina Filippova yang berusia 36 tahun (nama samaran Ponaroshku) - yang terkenal dengan karya beliau di MTV Russia, dalam acara "Evening Urgant", sebelum ini muncul sebagai tuan rumah di TNT, STS, dan Zvezda. Ayahnya adalah bekas menteri pendidikan negara. Akaun Instagram Irena mempunyai lebih daripada 2 juta pengikut.

Irena dikenali sebagai penyokong dan pengkhotbah gaya hidup sihat, vegetarianisme, dia mengamalkan yoga dan penyokong untuk perlindungan alam sekitar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan