Internet menyalahkan Isinbayeva kerana melahirkan jauh dari rumah

Kelahiran anak keduanya di juara Olimpik, Elena Isinbayeva sebab skandal dan perbincangan yang hangat di internet. Atlet terkenal itu dituduh kekurangan patriotisme, kerana kelahiran itu bukan di Rusia, tetapi di Monaco.

Jadi, blogger popular Lena Miro menerbitkan satu jawatan yang penuh dengan kemarahan dengan tajuk bercakap "Di mana patriot melahirkan?". Di dalamnya, dia teringat bagaimana Isinbayeva menyeru bendera Rusia untuk pergi ke Sukan Olimpik, menyokong atlet Russia, dan juga menafikan juara bahawa dia hanya mencipta patriotisme, sebenarnya tinggal di luar negara. Menurut Miro, kelahiran itu mungkin telah berlalu di Hospital Bersalin Kota Volgograd jika Isinbayeva benar-benar mengesahkan kata-katanya dan merayu dengan perbuatannya.

Pengguna internet secara aktif melangkah ke Isinbayev, memetik hakikat bahawa keinginan seorang yang terkenal untuk melahirkan jauh dari Rusia cukup mudah difahami. Sejarah mengetahui beberapa fakta bila Bayi baru ditayangkan oleh kakitangan perubatan, dan kemudian gambar itu dijual kepada media.

Menurut kebanyakan peminat, Isinbayeva hanya ingin melindungi dirinya dan keluarganya dari perhatian akhbar pada saat yang sangat penting.

Kami mengingatkan anda bahawa pada malam Hari Valentine, 13 Februari, Elena Isinbayeva menjadi ibu buat kali kedua. Pemegang rekod di peti besi pole melahirkan seorang anak lelaki. Dia sudah mempunyai anak perempuan yang lebih tua, yang namanya Hawa. By the way, Isinbayeva juga melahirkan di salah satu klinik Monaco.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan