Nama untuk puteri: Megan Markle berkonsultasi dengan peminat tentang memilih nama anak perempuannya

Megan Markle memutuskan untuk meminta peminatnya yang paling muda, nama apa yang lebih baik untuk memilih untuk kanak-kanak jika anak perempuan dilahirkan. Ini berlaku semasa lawatan Megan dan Putera Harry ke Birkenhead. Penduduk tempatan berkumpul untuk menyambut ahli-ahli keluarga diraja. Megan berminat dengan sekumpulan kanak-kanak. Ia kepada mereka bahawa dia menjawab soalannya.

Anak-anak, tanpa teragak-agak, menasihatkan isteri Putera untuk menamakan anak perempuan Amy. Megan Markle menyatakan bahawa ini adalah idea yang hebat.

Mengenai Duchess kehamilan yang diketahui pada Oktober tahun lepas. Bayi (lantai tidak dilaporkan) akan menjadi anak sulung untuk Megan Markle, 37 tahun dan Harry berusia 34 tahun. Bayi dijangka muncul musim bunga ini.

George dan Amal Clooney telah dijemput untuk peranan wali datuk.

Selepas perbuatan aneh Megan, para pembuat buku Inggeris mencatatnya orang mula bertaruh pada kelahiran seorang gadis. Sebelum ini diletakkan pada budak lelaki itu.

Pada hari yang lain dilaporkan bahawa Kate Middleton, isteri Putera William, mula menerima tahniah kehamilan keempatnya. Pada masa yang sama tidak ada maklumat yang boleh dipercayai tentang kehamilan, sekali lagi kadar pertaruhan menjadi asas untuk ini: British meletakkan 2-1 pada fakta bahawa pada tahun 2019 Kate masih mengumumkan kelahiran bayi keempat yang akan datang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan