Pemain hoki Vladimir Tarasenko akan menjadi ayah buat kali kedua

Isteri pemain hoki Rusia, bermain untuk pasukan NHL "St Louis Blues", Vladimir Tarasenko secara rasmi mengesahkan bahawa dia sedang menunggu anak seterusnya. Yana Tarasenko menulis di laman media sosialnya bahawa dia tidak lagi melihat titik bersembunyi atau menyembunyikan apa-apa, kerana kedudukannya jelas kepada semua orang.

Yana berasal dari Novosibirsk, dia dua tahun lebih tua daripada pemain hoki, sebelum ini dia sudah berkahwin, tetapi bercerai. Dari perkahwinan pertama dia sudah mempunyai anak - Mark. Pada 2016, hampir sejurus selepas perkahwinan itu, anak keduanya dilahirkan - anak bersama dengan pemain hoki Tarasenko - Alexander.

Yana dan Vladimir bertemu di Novosibirsk. Di sinilah kerjaya sukan pemain hoki berbakat itu bermula. Sekarang pasangan ini tinggal di Amerika Syarikat, di negeri Missouri, ini adalah tempat latihan pasukan pasukan St. Louis Blues. Kerjaya Vladimir semakin meningkat, dia sudah pun beberapa kali dia diiktiraf sebagai pemain terbaik kelab.

Musim lalu bukan yang terbaik untuk Vladimir Tarasenko, sebagai yang terdahulu, untuk kali pertama dia tidak menjadi pemain terbaik di dalamnya, memberikan hak untuk memakai gelaran ini kepada Brayden Schoenn. Di samping itu, pada akhir musim, Vladimir menerima kecederaan tangan.

Tetapi di hadapan semua pihak adalah baik-baik saja. Anak bongsu, Alexander, kini berusia dua tahun. Di mana penghantaran akan berlaku, keluarga Tarasenko tidak melaporkannya. Rakan keluarga mencadangkan bahawa isteri pemain hoki mungkin datang untuk melahirkan di Rusia.

Yana kini berusia 29 tahun, Vladimir berusia 27 tahun. Dia berjanji untuk berkongsi dengan pelanggannya dalam masa terdekat dengan rahsia latihan kecergasannya semasa hamil, dan juga untuk memberitahu bagaimana dia memilih pakaian untuk dirinya dan bayi masa depannya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan