Pemain hoki Pavel Bure menjadi bapa dengan ramai kanak-kanak

Pemain hoki berusia 47 tahun, Pavel Bure, yang digelar untuk mempercepatkan permainan "roket Rusia" menjadi bapa kepada banyak anak. Hadiah Tahun Baru kepadanya dibentangkan oleh isterinya Alina Khasanova. Pemain hoki mempunyai anak perempuan yang menjadi anak ketiga dalam keluarga.

Bure bukan takhayul, jadi dia segera menunjukkan bayi yang baru lahir kepada semua peminat dan pelanggannya di Internet.

Berkahwin Bure selepas menamatkan kerjaya sukan yang cemerlang. Perkahwinan dengan Khasanova berlaku pada tahun 2009. Empat tahun kemudian, anak lelaki Pavlik dilahirkan, sekarang dia sudah berumur lima tahun. Pada tahun 2015, seorang anak perempuan dilahirkan, yang dinamakan Palina (ini bukan kesilapan, tetapi gabungan nama-nama ibu bapa Pavel dan Alina). Sekarang gadis itu berusia 3 tahun.

Sekarang seorang gadis kecil muncul di dalam keluarga. Adalah diketahui bahawa bayi itu disebut Anastasia.

Presiden Russia Vladimir Putin secara peribadi mengucapkan tahniah kepada Pavel Bure pada kelahiran anaknya, yang mana Bure sendiri bercakap di Instagram.

Sikap hangat kepala negara dengan atlet berbakat bukan rahsia kepada sesiapa pun. Walaupun nama pemain hoki itu diabadikan di Hall of Fame Hoki, dan nombornya "10" "Canucks Vancouver" selama-lamanya dijamin untuk Paul dan dikeluarkan daripada peredaran untuk para atlit lain, pada tahun 2016 ini tidak menghalang Tempest untuk membuat keputusan penolakan kewarganegaraan AS. Dia memutuskan untuk kembali ke tanah airnya dan tahun lepas menyertai pergerakan Pasukan Putin, secara aktif bercakap pada pemilihan presiden untuk Vladimir Putin.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan