Pemain hoki Pavel Bure sedang bersedia untuk menjadi bapa buat kali ketiga

Pemain hoki berusia 47 tahun, Pavel Bure bersiap untuk menjadi ayah buat kali ketiga. Pasangannya mengandung, melahirkan harus berlaku pada minggu-minggu akan datang. Isteri Pavel, Alina Bure, berusia 32 tahun, tidak lama sebelum melahirkan, memutuskan untuk menghapuskan kerahsiaan daripada "kedudukan yang menarik" itu.

Pavel sendiri belum lagi memberi komen mengenai masa depan ayahnya dan memilih untuk berdiam diri mengenai penggalian yang akan datang dalam keluarga. Pada masa yang sama, isterinya menggembirakan pelanggan dengan gambar dengan perut pusingan yang ketara.

Pavel dan Alina menaikkan dua anak - anak Pavlik Bure, yang juga bermain hoki, kini berusia lima tahun, dan anak perempuannya Polina hanya berusia tiga tahun.

Peminat pemain hoki terkenal berspekulasi - di mana Alina akan melahirkan? Anak sulung dilahirkan di Amerika Syarikat, dan Polina diberi kelahiran di klinik di rantau Moscow.

Bapa masa depan ramai kanak-kanak, yang dikenali sebagai "roket Rusia" untuk mempercepatkan ais, dimasukkan dalam seratus terakhir pemain hoki NHL yang paling terkenal sepanjang sejarah Liga tahun lalu.

Pemain hoki tampan yang berjaya menghindari hubungan serius. Dia dikreditkan dengan novel dengan James Bon dan Anna Kournikova.

Dia berkahwin dengan Alina Khasanova, seorang model muda dari Naberezhnye Chelny, selepas menamatkan kerjaya sukannya pada tahun 2009. Mereka bertemu di resort Turki semasa bercuti.

Pada tahun 2016, Bure secara sukarela melepaskan kerakyatannya di AS, dan pada tahun ini beliau menyertai pasukan sokongan untuk Vladimir Putin dalam pilihan raya presiden.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan