Pemain Hoki Alexander Ovechkin mula-mula menjadi bapa

Pemain hoki Rusia, kapten, "Washington Capitals" Alexander Ovechkin pertama kali menjadi bapa. Isterinya, Anastasia Shubskaya, pada 18 Ogos lalu melahirkan seorang anak yang menjadi yang pertama untuk pasangan suami isteri.

Foto dari kaki pemain hoki lelaki yang baru dilahirkan di rangkaian sosial dengan ucapan terima kasih dan penghargaan kepada isterinya.

Bayi itu dilahirkan di sebuah klinik di Florida Selatan.

Anastasia, kita ingat enggan melahirkan di Rusia kerana dia tidak mahu kekal tanpa pasangan pada saat yang sangat penting dalam hidup. Alexander sendiri kini bekerja keras dan tidak boleh meninggalkan Amerika Syarikat selama sehari.

Walaupun baru-baru ini media sering melaporkan keinginan Ovechkin untuk menamakan anaknya Stanley, sebagai penghormatan terhadap Piala Stanley yang dimenanginya, kanak-kanak itu secara tidak sengaja menamakan Sergey.

Sebagai wartawan tempatan diketahui, nama ini dipilih oleh Alexander dan Anastasia sebagai penghormatan pemain hoki saudara, yang meninggal akibat kemalangan. Abang saya berusia 15 tahun lebih tua daripada Alexander.

Sergey Aleksandrovich Ovechkin dilahirkan sebagai pahlawan sebenar. Berat bayi semasa kelahiran ialah 4.5 paun. Tetapi untuk "rekod" bapanya, serbuk itu tidak bertahan sedikit - Alexander sendiri dilahirkan pada tahun 1985 dengan berat 5.6 kilogram.

Ahli astrologi dan ahli numerologi meramalkan masa depan yang hebat untuk kanak-kanak, memberi perhatian pada keajaiban nomboryang mengiringi kelahirannya. Budak itu dilahirkan pada 08/18/2018. Tiga malam pada tarikh lahir dilengkapkan dengan satu lagi - ayahnya yang terkenal bermain di bawah nombor "8."

Lapan - sebagai pilihan simbol infinitimenjanjikan kebolehan kanak-kanak yang hebat dan kerjaya cemerlang dalam apa jua aktiviti, apa sahaja yang dia pilih.

Ovechkin dan Shubskaya, anak perempuan pelakon terkenal Rusia dan Soviet Vera Glagoleva, telah berkahwin pada Ogos 2016. Mereka memainkan pernikahan dua kali - di Amerika, dan kemudian di Rusia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan