Pemain Hoki Alexander Ovechkin kehilangan pertandingan bapa muda

Ayah baru dan pemain hoki Rusia yang terkenal, dan sekarang kapten Washington County, Alexander Ovechkin mengambil bahagian dalam bapa saudara yang luar biasaPengeluar Kreatif Saluran TV NBC untuk Ahli Sukan

Sehari sebelum permulaan rasmi kejohanan NHL biasa baru, bapa bintang diminta untuk menunjukkan kemahiran mereka dalam menjaga bayi.

Ayah Ovechkin menjadi pada bulan Ogos tahun ini. Dia dan isterinya Anastasia Shubsky (anak perempuan pelakon Vera Glagoleva) mempunyai seorang anak lelaki. Mereka menamakan lelaki itu sebagai penghormatan kepada abangnya yang lebih tua, Alexander, yang meninggal di DPT sekitar sepuluh tahun yang lalu, - Sergey.

Sejak akhir musim panas, Alexander Ovechkin mencuba peranan ayah muda, dan dia mengakui bahawa dia suka membesarkan bayi, dia menikmati masa lapang dengan bayi.

Lebih dari sekali, Ovechkin berbangga bahawa dia telah belajar bagaimana untuk menukar lampin dengan sempurna untuk seorang kanak-kanak.

Oleh itu, tugas pertama para pesaingnya adalah perubahan lampin anak patung.

Malangnya, Alexander tidak berjaya membuktikan kemahirannya dalam amalan. Anak patung bayi mainan, yang perlu menukar popok, tiba-tiba jatuh dari tangan seorang pemain hoki ketika cuba menukar pakaian. Anak patung jatuh ke lantai dari ketinggian dua meter.

Pemain hoki lain, sebagai contoh, Niklas Bekström dan Yevgeny Kuznetsov, yang juga membesarkan anak kecil, melakukan tugas yang sangat baik dengan tugas mengubah lampin.

Ia tidak berfungsi untuk Ovechkin dan menyanyi anak patung bayi. Bassnya "meraung", menurut ahli juri, mampu gila takut setiap kanak-kanakdan oleh itu bayi Alexander tidak boleh menyanyikan lagu untuk malam itu.

Bijirin anak-anak membiak juga - bukan bahagian kuat Alexander.

Pakar dalam bidang peminat sukan dan hoki telah menyatakan bahawa berhala berjuta-juta masih mempunyai masa untuk menguasai kehalusan penjagaan kanak-kanak, kerana Sergei kecil bukan anak terakhir, dan Ovechkin dan Shubskaya pasti akan mempunyai anak. Sementara itu semua yang diperlukan adalah pencuci. Ovechkin tahu bagaimana untuk mencetak gol.

Untuk pasangan itu segera berdiri Anastasia Shubskaya. Dalam rangkaian sosial, dia menerbitkan sebuah jawatan di mana dia mengesahkan bahawa Alexander boleh menukar lampin dan menyanyikan lagu, hanya di depan lensa kamera, dia "agak keliru."

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan