Pilihan yang dijangkakan: pemain hoki Alexander Ovechkin dan isterinya Anastasia Shubskaya sedang bersiap untuk kelahiran anak pertamanya

Kapten pasukan "Washington Capitals" Alexander Ovechkin dan isterinya, anak perempuan Vera Glagoleva - Anastasia Shubskaya dalam ayunan penuh sedang mempersiapkan kelahiran anak sulung.

Tabloid hari ini melaporkan bahawa keluarga terkenal memutuskan pilihan klinik, yang akan berlaku semasa bersalin. Ini adalah salah satu klinik berprestij di Washington, nama tepat tidak diberikan untuk keselamatan ibu dan bayi masa depannya.

Kira-kira setengah tahun yang lalu, pasangan itu menandatangani perjanjian dengan doktor yang akan mengambil penghantaran.

Anastasia terletak pada bulan kehamilan yang ketujuh, dan belum lagi didedahkan, kanak-kanak apa yang sedang menunggu seks dalam keluarga bintang.

Tetapi dari sumber yang dekat dengan ibu bapa yang mengandung, wartawan berjaya mengetahui bahawa dalam hal kelahiran seorang gadis, dia direncanakan dipanggil untuk menghormati nenek terkenal - Vera.

Pasangan suami isteri selama beberapa tahun tinggal di Amerika Syarikat.

Mereka memainkan pernikahan di Rusia pada tahun 2017, dan secara rasmi ditandatangani tahun sebelumnya. Peminat mencadangkan bahawa Anastasia akan melahirkan di Rusia. Namun begitu, diharapkan Ovechkin dan isterinya membuat keputusan untuk melahirkan di Amerika Syarikat.

Mengenai kehamilan Shubsky dalam masa yang lama terdapat khabar angin sahaja.

Pada musim bunga, gambarnya di rangkaian sosial telah dibincangkan secara aktif oleh pengguna yang cuba mempertimbangkan sama ada model itu mempunyai perut. Pasangan suami isteri sendiri tidak mengulas apa yang sedang berlaku.

Sekarang mereka telah berhenti menyembunyikan fakta "situasi yang menarik" dan telah mula menumpukan pada persediaan untuk kelahiran seorang anak. Kelahiran harus berlaku pada akhir musim panas.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan