Hari cuti sedih: kanak-kanak, yang tetamu tidak datang untuk hari jadi, menjadi bintang di Internet

Teddy berumur enam tahun dari Tuasone (Amerika Syarikat Arizona) menjadi terkenal di Internet selepas terselamat malam yang tidak menyenangkan dalam hidupnya.

Dia menjemput semua teman sekelasnya ke pesta ulang tahunnya, tetapi tiada seorang pun lelaki boleh datang. Hasilnya, gambar Teddy di set meja kosong melanda Web dan hampir serta-merta menjadi virus.

Tiada nasib bayi dari awal lagi. Hari lahirnya adalah pada 3 Oktober, tetapi ibu bapanya memindahkan percutian tersebut pada 21 Oktober kerana alasan ayahnya terpaksa melakukan perjalanan perniagaan ke Alaska bertugas.

Hari sebelum cuti, ibu saya membuat jemputan, merancang mereka dengan indah dan membagikannya kepada ibu bapa yang lain. Sebanyak 32 tetamu dijangka, dan banyak jemputan yakin bahawa mereka pasti akan datang.

Tetapi pada hari perayaan, yang Teddy telah menunggu, di pizzeria, di mana ia dirancang untuk meraikan cuti, tidak ada tetamu tunggal.

Ibu tidak mempunyai pilihan selain mengambil gambar anak itu di meja kosong dan meletakkannya di Internet. Pengguna segera mula ingat keadaan yang serupa dari kehidupan mereka dan kehidupan rakan-rakan mereka.

Pengguna rangkaian dengan ikhlas bersimpati dengan anak-anak itu, dia menerima beratus-ratus kad ucapan dan hadiah dalam beberapa hari, dan pasukan bola keranjang Phoenix Sans tempatan dan kelab bola sepak Phoenix Rising tempatan memberikan anak kepada mereka tiket percuma kepada ibu bapa mereka. Mereka menawarkan budak itu untuk memasuki padang sebelum perlawanan dan dengan kuat merayakan ulang tahun keenam anda dengan tujuh ribu peminat sukan, bersama dengan seluruh stadium.

Teddy dan ibu bapanya bersetuju. Ribuan perayaan di stadium dijadualkan pada hujung minggu depan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan