Gregory Leps, pada usia 56 tahun, memutuskan untuk menjadi bapa buat kali kelima.

Penyanyi berjuta-juta penyanyi Grigory Leps mengejutkan semua orang dengan kenyataannya yang tidak dijangka - dia bercadang untuk menjadi bapa buat kali kelima. Walau bagaimanapun, dia menegaskan perkara ini, dan isterinya masih teragak-agak. Pemuzik itu yakin bahawa dia dan isterinya sedang mengusahakan isu ini dan tidak akan dapat meyakinkannya.

Leps adalah bapa kepada banyak anak. Dia mempunyai anak perempuan dari perkahwinan pertamanya dan tiga anak dari kedua. Untuk kebahagiaan lengkap, tidak cukup satu, atau lebih baik daripada hanya dua anak, kata penyanyi itu.

Keluarga besar Leps memanggil tradisi utama keluarganya. Menurut saudara-saudaranya (dan Gregory berasal dari Georgia, nama sebenarnya adalah Lepsveridze) semua keluarga adalah besar.

Kehidupan peribadi Leps tidak suka mengiklankan. Dia telah berkahwin dua kali.

Buat pertama kalinya di masa mudanya, ketika belajar di Sekolah Muzik Sochi, dia jatuh cinta dengan sesama pelajar Svetlana Dubinskaya. Gadis itu terus bertahan dengan ketagihan penyanyi kepada alkohol, malamnya bekerja di pub dan restoran Sochi, menunggu dia dari tentera. Perkahwinan dimainkan sejurus selepas kembalinya Gregory dari perkhidmatan; anak perempuan pertama, Inga, dilahirkan.

Young tinggal bersama ibu bapa Grigory, dan Svetlana tidak menemui bahasa yang sama dengan ayahnya, Lepsveridze, yang membuatnya meninggalkan rumah itu dengan anak perempuannya dalam tangannya. Gregory tidak berdiri untuk kekasihnya dan biarkan dia pergi. Kemudian dia tidak membantu kewangan anak kecilnya, yang Svetlana masih tersinggung oleh bekas suaminya.

Apabila Inge bertukar menjadi 16, bintang dan ayahnya yang terkenal tiba-tiba menyatakan hasrat untuk berkomunikasi dengannya, membawanya untuk tinggal di Moscow, dan kemudian menghantarnya belajar di London. Inga tinggal di sana sekarang. Mereka mempunyai hubungan hangat dengan ayah.

Grigory Leps bertemu isteri keduanya di ibu negara, di mana kerjayanya mula mendapat momentum, dan dengan itu kecanduan alkohol telah ditambah kepada alkoholisme. Anna Shaplykova adalah penari balet Laima Vaikule, dan Leps berjanji untuk mencapai kedudukannya pada harga apa pun. Dan dicapai. Pada tahun 2003, pasangan itu telah berkahwin.

Sebelum kejadian ini pada tahun 2002, anak perempuan Eva dilahirkan, dan pada tahun 2007, anak perempuan Nicole Lepsveridze dilahirkan.

Anak bongsu Ivan (Vano) dilahirkan pada bulan Mei 2010.

Dengan Anna Shaplykova

Isteri Leps, Anne, kini berusia 47 tahun, dan Gregory yakin bahawa usia ini bukan halangan kepada konsepsi dan gadaian bayi lain. Sekiranya kesukaran timbul, ubat-ubatan moden sentiasa dapat menyelamatkan diri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan