Tingkah laku pelik: lelaki telanjang dan berkaki ayam berusia tiga tahun membeku hingga mati di Siberia

Lebih daripada aneh dan misteri nampaknya menjadi butir-butir kematian bayi berusia tiga tahun di Siberia. Di distrik Uzhursky Wilayah Krasnoyarsk, seorang lelaki ditemui beku tanpa pakaian dan kasut di atas rumah jiran.

Ibu bayi dengan rakan sebilik itu menjelaskan kepada penyiasat bahawa mereka telah menemui kehilangan anak itu pada kira-kira lima pagi. Seorang wanita berusia 26 tahun bangun dan tidak menemui anaknya di dalam bilik. Jejak kaki kosong ditanam di salji. Orang dewasa pergi di laluan dan mendapati mayat bayi di halaman jiran, di beranda. Dia tiba di sana dan membeku di sana.

Sebelum anda sampai ke jiran, kanak-kanak itu mengelilingi halamannya sendiri untuk sementara waktu dalam fros 30 darjah.

Apa yang membuatkan kanak-kanak bangun di tengah malam dan pergi ke fros telanjang dan berkaki ayam, kenapa dia tidak berasa sejukapa yang dia cari di halaman - jawapan untuk semua soalan-soalan ini dicari oleh pakar-pakar dari jabatan penyiasatan Jawatankuasa Penyiasatan Persekutuan Rusia untuk Wilayah Krasnoyarsk.

Siasatan memeriksa semua keadaan, mengetahui jenis kehidupan keluarga yang diketuai oleh bayi, bolehkah mereka tidak "melupakan" di jalan atau meletakkannya di tempat yang sejuk, tidakkah kanak-kanak itu menderita penyakit mental, tidakkah dia menjalani perjalanan tidur. Berdasarkan hasil audit, mereka akan membuat keputusan prosedur.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan