Untuk perbuatan baik: "Suara. Anak-anak" akan memberi keuntungan kepada hospis kanak-kanak dan kanak-kanak dengan autisme

Musim kelima projek popular berakhir. "Suara. Kanak-kanak".

Tidak lama sebelum final, penganjur dan pengeluar memutuskan untuk menderma semua keuntungan dari undian pemirsa bagi mereka yang memerlukan wang ini - hospis untuk kanak-kanak yang sakit dan dana untuk membantu kanak-kanak dengan autisme.

Menderma wang dari undi sudah menjadi tradisi yang baik, yang penulis projek tidak berubah. tidak pernah selama bertahun-tahun kewujudan kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak "Suara".

Wang akan dipindahkan ke akaun amal. April 13.

Wakil-wakil dana untuk membantu kanak-kanak dengan autisme melaporkan bahawa mereka berhasrat untuk membelanjakannya untuk pendidikan, mengadakan persidangan, dan juga untuk membuat sumber dalam talian untuk ibu bapa kanak-kanak dengan autisme, kerana komunikasi dengan jenis mereka sendiri adalah penting.

Seminggu kemudian April 20 dana akan dipindahkan ke cahaya dana bantuan hospis "Vera". Mereka merancang untuk membelanjakan bantuan untuk membeli peralatan perubatan moden, yang akan menjadikan kehidupan pesakit hospis muda kurang menyakitkan dan lebih mudah.

Setakat ini, projek "Suara" yang disenaraikan untuk amal lebih 400 juta Rubles.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan