Gauguin Suns dan isteri tuanya bersiap untuk menjadi ibu bapa

Anugerah terkenal Gauguin Solntsev dan isteri 63 tahunnya, Ekaterina Tereshkovich memutuskan untuk menjadi ibu bapa.

Pasangan yang baru berkahwin mahu kanak-kanak, walaupun pendapat umum dan ramalan doktor. Kedua-duanya yakin bahawa kanak-kanak diperlukan untuk kebahagiaan lengkap dalam keluarga. Catherine percaya bahawa Gauguin akan menjadi ayah yang hebat.

Doktor telah membuat keputusan mereka - fungsi reproduktif Catherine dari organisma telah meninggal dunia sepenuhnya, dia tidak boleh menanggung anak itu.

Pasangan itu menganggap isu mengamalkan anak tanpa penjagaan ibu bapa. Dalam kes ini, Gauguin memikirkan segala-galanya. Dia berpendapat bahawa cara terbaik untuk diambil bukanlah bayi, tetapi remaja berusia 15-16 tahun. Dalam masa beberapa tahun, kanak-kanak itu akan menerima sebuah apartmen dari negeri itu, dan ia akan mungkin untuk hidup dengan seluruh keluarga.

Nah, jika hubungan dengan ahli keluarga baru tidak berfungsi (dengan remaja ia berlaku), dia boleh dipulangkan kembali ke rumah anak yatim, kata Gauguin.

Psikiatri terkenal Aina Gromova mengesyorkan pasangan itu tidak memikirkan kanak-kanak, kerana keluarga mereka sendiri tidak boleh dipanggil sepenuhnya. Dengan identiti peribadi kanak-kanak yang membesar dalam keluarga seperti itu, boleh jadi masalah besar.

Walau bagaimanapun, selepas berunding dengan reproduktor, Catherine membuat keputusan yang berbeza - dia berhasrat mencari ibu penggantiyang akan dapat menanggung dan melahirkan bayi dengan dia. Untuk peranan surmum, dia menggariskan anak sulungnya sendiri, Paul.

Seorang wanita muda enggan dari perspektif sedemikian, kerana dia mengutuk perkahwinan ibu dan malu dengan kekeluargaan dengan Solntsev. Rundingan dengannya berterusan.

Sementara itu, Catherine dan Gauguin telah mula melawat kedai-kedai kanak-kanak, melihat pakaian dan mainan untuk bayi masa depan mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan