Bayi berusia satu tahun di taman peribadi Krasnoyarsk dibiarkan tidur di pelongsor sampah

Skandal keras berlaku di Krasnoyarsk, di mana tutor tadika swasta hanya lupa salah seorang muridnya di tangga. Anak lelaki berusia setahun itu terpaksa berpuas hati dengan "jam tenang" di lantai berhampiran dengan pelongsor sampah.

Kanak-kanak pulang dari berjalan kaki, dan salah satu daripada anak-anak kelihatan sedikit ketinggalan. Guru tidak mendapati ketiadaannya sama ada semasa makan tengah hari atau pada waktu rehat tengah hari berikutnya.

Salah seorang penduduk setempat menemui pemandu tadika tidur itu. Dia melaporkan "penemuan" kepada polis. Kini, mengenai seorang wanita berusia 53 tahun yang merupakan seorang guru, serta seorang pengasas tadika swasta, membuka kes jenayah.

Pentadbiran serantau Jawatankuasa Penyiasatan Rusia mengesyaki kecuaiannya dan meninggalkan juvana berisiko. Dia menghadapi denda sebanyak 300 ribu Rubel. Hukuman ini mengikut budi bicara mahkamah boleh digantikan dengan kerja wajib untuk jangka waktu 360 jam atau pemenjaraan selama 2 tahun.

Tadika persendirian baru-baru ini sering dipaparkan dalam laporan jenayah dan laporan kemalangan. Jadi, dalam salah seorang daripada mereka, di bandar Divnogorsk, seorang guru berusia 70 tahun sering memukul murid selama beberapa bulan, dan kanak-kanak dari beberapa tadika swasta di negara ini membuat siri keseluruhan pucuk. Setiap penjagaan yang tidak sah itu disiasat oleh polis.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan