Galkin dan Pugacheva menjadi ibu bapa anak lain?

Rusia pop diva Alla Pugacheva kini akan menaikkan tiga anak. Berita sensasi tersebar di seluruh dunia.

Mengikut data tidak rasmi, beliau merancang penjagaan anak keponakannya Vlad Pugachev. Ibu ibu dan bapa seorang kanak-kanak mengalami kecanduan dadah yang teruk. Mereka bertemu di klinik, di mana kedua-duanya cuba menghilangkan ketagihan dadah. Kemudian mereka mula hidup bersama dan sangat berharap anak bersama akan membantu mereka mengatasi ketagihan mereka.

Tetapi yang indah, sayangnya, tidak berlaku. Daya tarikan terhadap ubat dadah ternyata menjadi lebih kuat daripada cinta kepada kanak-kanak.

Alla Borisovna anak saudara Vlad Pugacheva membantu melampirkan ke klinik Israel, di mana mereka berusaha untuk mendapatkan semula keupayaannya untuk bergerak - kerana suntikan di kawasan pangkal paha, saraf inguinal telah rosak. Seorang lelaki tidak boleh berjalan.

Isteri Vlad berada di salah satu klinik metropolitan, di mana dia datang dengan ubat terlarang dadah atau berada di ambang hidup dan mati selama beberapa hari.

Alla Borisovna direka jagaan sementara atas budak lelaki itu. Dia menekankan bahawa dia sudah bersedia memberi ibu bapa anaknya satu lagi peluang untuk memperbaiki kehidupan mereka dan tidak memecahkan bayinya. Pada masa yang sama, kanak-kanak itu akan dibesarkan olehnya dan Maxim Galkin, bersama-sama dengan kembar Liza dan Harry.

Pada masa ini, keluarga yang tiba, sedang bercuti di Greece. Pugacheva dan Galkin tidak memberikan ulasan rasmi, merujuk kepada fakta bahawa percutian keluarga tidak harus dibayangi oleh perbualan yang tidak menyenangkan dan jawapan kepada masalah mendesak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan