"Fabrik" Sasha Savelyeva pergi untuk melahirkan di Israel

Dalam kira-kira sebulan, penyanyi kumpulan Fabrika, Sasha Savelyeva, 35 tahun, akan menjadi seorang ibu. Bagi dia, anak ini akan menjadi anak sulung. Memikirkan dengan baik dan berazam, Sasha memutuskan bahawa dia tidak akan melahirkan di Rusia, dan terbang ke Tel Aviv sehari sebelumnya.

Di Israel, dia dan suaminya, pelakon Cyril Safonov, mempunyai beberapa hartanah, dan oleh itu tidak akan ada masalah dengan penginapan. Sasha menekankan bahawa pakar ginekologi dan obstetrik Israel terkenal di seluruh dunia, dan dia mempercayai mereka lebih daripada doktor negara lain, termasuk Rusia.

Ramai bintang yang secara khusus terbang ke Israel untuk bersalin bersetuju dengan Sasha, seperti Victoria Makarskaya pada masa itu, Svetlana Ivanova membuat keputusan yang sama.

Sasha Savelyeva adalah dalam jangka panjang, melahirkan anak, mungkin, sepatutnya berlaku dalam sebulan, tetapi setakat ini ibu bapa masa depan tidak membuat sebarang pernyataan rasmi mengenai penambahan masa depan dalam keluarga bintang.

Hakikat bahawa seorang ahli kumpulan "Kilang" hamil, ia menjadi terkenal pada Disember tahun lepas. Peminat telah meneka tentang "kedudukan yang menarik", setelah menyedari betapa tekunnya Sasha memilih pakaian longgar. Masa telah tiba ketika menyembunyikan perut telah gagal - kehamilan telah menjadi jelas bagi semua.

Sasha Savelyev berkahwin dengan pelakon Kirill Safonov selama 9 tahun, perkahwinan itu dimainkan pada tahun 2010. Pasangan itu tidak terburu-buru dengan kanak-kanak itu. Kirill Safonov berusia 45 tahun sudah menjadi bapa, dia mempunyai anak perempuan Nastya dari perkahwinan pertamanya, dia kini berusia 24 tahun. Jantina anak yang belum lahir, dikongsi dengan Sasha Savelieva, tidak dilaporkan. Rupa- ibu bapa tidak mahu menumpukan kepada orang perseorangan mana-mana orang luar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan