Evelyn Bledans melancarkan kumpulan kilat untuk menyokong kanak-kanak dengan sindrom Down

Penyampai dan pelakon TV berusia 49 tahun Evelyn Bledans mengumumkan bahawa dia melancarkan sebuah dunia besar gerombolan kilat untuk menyokong orang yang hidup dengan sindrom Down. Pelakon itu sendiri sedang menaikkan anak lelaki berusia enam tahun, Semyon, dengan diagnosis sedemikian.

Hari Manusia Antarabangsa dengan Sindrom Down dirayakan pada 21 Mac.

Evelina menyeru tindakan yang menyeronokkan yang dipanggil Banyak Stoking, yang diterjemahkan sebagai "Banyak kaus kaki." Tujuan - menarik perhatian orang lain kepada orang yang mempunyai keperluan khasuntuk menjadikan mereka lebih selesa dalam masyarakat.

Setiap orang yang menyokong inisiatif ini mesti memakai kaus kaki cerah dari pasangan yang berlainan. Mereka sepatutnya dapat dilihat oleh orang lain, supaya orang ramai berminat mengapa ini begitu. Ini akan membolehkan sesiapa sahaja berasa berbeza, berbeza, istimewa, itulah bagaimana orang yang mengalami sindrom Down.

Penyampai TV Ekaterina Strizhenova, jurulatih Askold dan Edgard Zapashny, pelakon dan penyanyi Olga Orlova telah menanggapi panggilan Evelina.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan