Evelina Bledans berhasrat untuk menyembuhkan anaknya Down Syndrome

Penyampai dan pelakon TV berusia 49 tahun Evelina Bledans, selepas kehilangan anak yang dikandung pada musim panas tahun ini melalui IVF (in vitro fertilization), berkata pada rangkaian sosial niat tegas untuk menyembuhkan anak yang lebih muda Benih Sindrom Down. Dia berkata dia berhasrat melakukan segala yang mungkin untuk "meletakkan anak itu di kakinya." Perubatan moden, menurut Bledans, mempunyai banyak peluang untuk memaksimumkan kualiti hidup kanak-kanak yang "cerah".

Evelina berkata beliau bercadang untuk mencuba semua kaedah dan kaedah sehingga dia mencapai keputusan maksimum dalam kes ini. Dia percaya bahawa kerja pemulihan dengan kanak-kanak yang dilahirkan dengan sindrom Down, tidak boleh dianggap tidak menjanjikan.

Hari ini, Evelyn berusaha untuk menumpukan sebanyak mungkin masa kepada Semen. Ramai penyampai penyampai TV dan ibu dari anak-anak yang "cerah" yang sama mengucapkan terima kasih atas sokongannya dan berharap dia memberi mereka contohnya sendiri.

Penyakit Down, yang mana Simon dilahirkan, dianggap sebagai ketidakstabilan kromosom kongenital yang tidak dapat diubati dari 21 pasang kromosom. Antara patologi kromosom berlaku lebih kerap berbanding yang lain - menurut statistik WHO, diagnosis ini dilahirkan setiap 700 bayi di planet ini.

Evelyn mengetahui bahawa bayinya telah mengalami sindrom Down, walaupun pada kehamilan, keputusan tersebut menunjukkan pemeriksaan pranatal dan kajian diagnostik lain. Dia mempunyai peluang untuk melakukan pengguguran atas alasan perubatan, tetapi Evelina dan suaminya, Alexander Semin, memutuskan untuk meninggalkan bayi itu dan membangkitkannya.

Perkahwinan rosak setahun lalu. Kini penyampai TV menimbulkan Benih secara bebas. Beliau adalah ketua yayasan amal untuk membantu orang dengan sindrom Down "Syndrome Cinta".

Secara rasmi, tidak ada cara untuk merawat Down syndrome, tetapi tiga tahun lalu, saintis Amerika mendapati "Matikan" kromosom tambahan yang terdapat pada orang "solar" dengan kaedah terapi gen. Walau bagaimanapun, walaupun mungkin "mematikan" kromosom tambahan dalam 21 pasang hanya dalam keadaan tiub ujian makmal. Pada kanak-kanak, eksperimen belum dibuat.

Kanak-kanak yang cerah dengan diagnosis sedemikian dipanggil untuk senyuman, keramahan dan kebaikan mereka. Mereka sangat melekat pada ibu bapa mereka dan mencintai mereka dengan segenap hati mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan