Tidak pernah terlambat: Immanuel Vitorgan sekali lagi menjadi ayah pada usia 78 tahun

Peminat pelakon Emanuel Vitorgan mengucapkan tahniah kepadanya dengan tambahan kepada keluarga. Sekiranya sampai pada masa ini Vitorgan adalah bapa kepada dua anak dewasa - Ksenia Rumyantseva dan Maxim Vitorgan, sekarang dia tiga kali ayah.

Hakikat bahawa artis berusia 78 tahun menjadi bapa menjadi jelas dari mesej Vitorgan sendiri, yang dari halaman rangkaian sosial merayu kepada orang ramai untuk membantu mencari seorang pengasuh untuk bayi.

Isterinya, Irina Mlodik, 56 tahun, mengesahkannya kini keluarga mereka lebih besar. Gadis yang baru lahir, mengikut tabloid, dinamakan oleh nama yang tidak biasa - Ethel.

Peminat bakat Vitorgan mencadangkan bahawa pasangan telah membantu ibu pengganti. Kaedah melahirkan anak pada zaman kebelakangan ini sangat popular di kalangan "bintang". Ibu yang menetap membantu Pugacheva dan Galkin dan Kirkorov menjadi ibu bapa. Baru-baru ini, Anna Semenovich mengisyaratkan kepada wartawan bahawa dia tidak mempunyai apa-apa terhadap ibu pengganti dan tidak mengecualikan bahawa dia akan menggunakannya sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan