Emelianenko menjual sweater "gembira" dan memberikan wang kepada anak-anak

Juara dunia empat kali dalam seni mempertahankan diri campuran - MMA heavyweight, dua kali di bawah versi "RINGS", dua kali di bawah versi "WAMMA", juara dunia empat kali dan sembilan kali juara Rusia dalam pertempuran sambo Fedor Emelyanenko berpisah dengan jimatnya yang bahagia agar mimpi kanak-kanak yang sakit dapat sedikit lebih dekat.

Sweater yang bertuah dari pejuang yang menerima gelaran "sweater besar kemenangan mutlak", dijual pada lelongan hampir 11 ribu ringgit.

Atlet menyerahkan separuh daripada jumlah yang diterima untuk kanak-kanak yang serius.

Dana itu datang ke latar belakang yang baik yang membantu kanak-kanak yang sakit hati seluruh dunia memenuhi kehendak mereka yang dihargai.

Peminat Emelianenko telah lama memperhatikannya semua output berjaya atlet ke cincin itu dikaitkan dengan penampilannya di sweater berjalur biasa-kelihatan pada malam perjuangan.

Di dalamnya Fedor meyakinkan Sonnen di Grand Prix Bellator.

Sweater yang remeh dengan jalur berwarna-warni muncul pada Emelianenko pada tahun 2009, dan sejak itu Fedor tidak berpisah dengannya, meletakkannya setiap kali sebelum acara sukan penting. Sweater Emelianenko telah lama menjadi meme di Internet. Persis sama memakai atlet di seluruh dunia dan rakyat biasa yang tidak mempunyai hubungan dengan sukan ini.

Identiti pembeli maskot rajutan belum ditubuhkan, ia hanya diketahui bahawa seseorang yang berdaftar di lelongan EBay hanya beberapa hari yang lalu.

Pada 26 Januari 2019, Emelianenko akan menghadapi pertarungan hebat Bellator Grand Prix dalam kelas berat. Dia akan melawan juara kelas berat Ryan Bader. Sekarang para peminat serius bimbang tentang hasil pertarungan, kerana Fedor akan datang kepadanya tanpa sweater gembira yang tidak berkesudahan.

Emelianenko sendiri berkata bahawa dia melakukan semuanya dengan betul, kerana dia hanya berkongsi nasibnya dengan orang-orang yang kini penting dalam erti kata sebenar perkataan itu..

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan