Pakar menduduki nama-nama anak-anak yang paling tidak patuh di dunia

Di UK, pakar dari Pelekat Sekolah Sekolah Kebangsaan yang terkenal melakukan kajian yang sangat luar biasa dan mampu membuatnya Kedudukan nama-nama yang merupakan anak-anak yang paling nakal.

Mereka menganalisis tingkah laku, prestasi dan ketaatan, potret psikologi dan keputusan ujian 63 ribu kanak-kanak dari zaman sekolah. Akibatnya, dua senarai muncul - satu menyenaraikan nama-nama hooligan, dan yang lain menyenaraikan nama-nama pelajar yang teladan.

Para penyelidik mencadangkan bahawa nama itu masih mencetak identiti kanak-kanak.

Di antara gadis-gadis, kebanyakan hooligan dan pelanggar disiplin yang ada ternyata Ella. Perlu diperhatikan bahawa ia memasuki sepuluh nama paling popular di dunia tahun lepas. Di tempat kedua dalam kedudukan hooligan adalah Bethany. Ini diikuti oleh Eleanor, Olivia, Laura, Courtney, Holly, Caitlin.

Nama lelaki yang paling hooligan dan tidak patuh ialah Yusuf. Cameron kedua, diikuti oleh William, Jake, Joshua, Lewis, Benjamin, Ethan, Luke.

Dan yang paling taat, menurut pakar, adalah anak-anak dengan nama-nama Amy dan Yakub. Adam, Harry, Alice, Jack dan Charlotte juga muncul dalam kedudukan nama-nama anak-anak yang taat.

Hasil kajian luar biasa hari ini menerbitkan edisi British Ibu dan Bayi.

Di Rusia, kajian sedemikian belum dijalankan.

Pakar dalam bidang esoterisme yakin bahawa nama tersebut semestinya mempengaruhi nasib seseorang, seperti yang dibuktikan oleh perubahan yang tajam dan berubah dalam nasib orang yang atas sebab tertentu memutuskan untuk menukar nama itu. Itulah sebabnya ibu bapa dinasihatkan untuk memilih nama anak-anak mereka dengan berhati-hati.

Nama untuk kanak-kanak itu sepatutnya konsonan dengan nama patronymiknya, nama terakhirnya, jika tidak, pakar-pakar memberi amaran, kanak-kanak itu mungkin mempunyai banyak masalah, termasuk masalah kesihatan, kerana bunyi tidak senonoh namanya sendiri menyebabkan tekanan kronik, dan kadang kala ditolak dalam diri seseorang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan