Oleh itu, ia akan menjadi lebih tenang untuk semua orang: PENGGUNAAN akan kembali ke sekolah "asli" mereka

Tidak rahsia lagi bahawa pemeriksaan satu negeri, yang semua pelajar sekolah lulus, menyelesaikan sekolah, adalah tekanan yang teruk untuk kanak-kanak, guru dan ibu bapa.

Kurangkannya akan membantu menjalankan pemeriksaan di dinding sekolah menengah. Ini telah dinyatakan oleh ahli-ahli jawatankuasa Majlis Persekutuan mengenai sains dan pendidikan.

Sebelum itu, Valentina Matvienko mengarahkan Majlis Persekutuan untuk mempertimbangkan isu mewujudkan persekitaran yang lebih baik untuk kanak-kanak yang lulus peperiksaan bersatu.

Pakar Rosobrnadzor, yang secara tradisional pada bulan pertama musim panas menerima banyak aduan daripada ibu bapa mengenai persekitaran psikologi yang tidak menguntungkan di mana graduan sekolah dipaksa lulus semasa peperiksaan.

Ahli-ahli Suruhanjaya menekankan bahawa hari ini semua mata penerimaan peperiksaan dilengkapi dengan sistem rakaman videodan, dengan itu, peraturan yang melibatkan menghantar anak ke sekolah lain untuk penyerahan subjek tidak lagi afektif dan wajar.

Oleh itu, graduan tahun 2019 mungkin dapat lulus peperiksaan di dinding asli merekadi mana mereka belajar dan di mana mereka semua tahu dengan baik.

Oleh itu, menurut ahli-ahli Majlis Persekutuan, adalah mungkin untuk mengurangkan sebahagian daripada stres yang berkaitan dengan "tempat berubah".

Walau bagaimanapun, ia telah memutuskan untuk tidak menghadkan langkah ini sahaja.

Sebilangan besar aduan mengenai tindakan pegawai polis dan pengawal sekolah yang terlalu kasar dan tidak senonoh mencari katil bayi dan telefon di kalangan anak sekolah akan dipertimbangkan.

Semua kekurangan ini dirancang untuk dihapuskan pada tahun hadapan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan