Eddie Murphy menjadi bapa buat kali kesepuluh

Pelawak Hollywood Eddie Murphy untuk masa kesepuluh menjadi ayah.

Pengantin perempuannya, model Paige Butcher, melahirkan seorang anak lelaki. Murphy yang lebih muda ketika lahir mempunyai berat lebih dari tiga kilogram, dia diberi nama yang bernama - Max Charles Murphy. Bahagian kedua nama itu (Charles) pergi kepada budak lelaki itu sebagai ingatan kepada abangnya, Charles, yang mereka tidak akan bertemu: Charles meninggal dunia tahun lalu selepas perjuangan yang panjang dan menyakitkan dengan leukemia.

Charles Murphy

Bayi yang baru lahir adalah anak kesepuluh Eddie.

Keluarga besar pelawak sering dipanggil "Eddie's Children": dia mempunyai lima anak dari bekas isteri Nicole Mitchell, dan seorang anak dari masing-masing isteri bekas mantan undang-undang - Mel B, Tamara Hood Johnson, Paulette McNeely. Dengan isteri undang-undang semasa, yang Eddie belum menawarkan tangan dan hatinya, dia telah tinggal bersama selama enam tahun. Dia melahirkan anak perempuannya, dan sekarang - dan anak kecilnya.

Watak skrin Murphy biasanya sangat lucu, lucu dan positif, tetapi dalam kehidupan sebenar, di luar pawagam, pelawak tidak perlu ketawa. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, namanya semakin ditonjolkan dalam kronik skandal dan tindakan undang-undang.

Satu-satunya orang yang belum memfailkan sebarang tuntutan atau tuntutan kepada Murphy adalah isteri sahnya, dengan siapa dia menceraikan Nicole. Eddie membantu dia membesarkan lima kanak-kanak dan semua orang gembira.

Tetapi dengan anak-anak lain dan ibu mereka, hubungan Murphy aneh: dua anak dilahirkan di luar nikah, ketika Eddie sendiri masih menikah. Oleh itu, perceraian itu benar-benar wajar, dan tiada siapa pun yang menganggap Nicole mempunyai banyak anak untuk keputusannya.

Nicole Mitchell
Mel Bee

Selepas perceraian, Eddie dan semua mengalami "kuburan." Pada tahun 2006, beliau bertemu dengan Melanie Brown (Mel B), penyanyi utama Spice Girls. Bee hamil, tetapi Eddie enggan menerima bapa. Selama enam bulan, pencinta telah menyaman, bapa telah disahkan, dan Eddie diwajibkan untuk membayar tunjangan anak perempuan. Murphy membayar, tetapi Melanie tidak berkomunikasi dengan kanak-kanak itu (perempuan kini berusia 11 tahun). Dengan skandal dan pergaduhan mahkamah, kandungan dan perhatian pelakon yang melahirkan anak-anaknya memerlukan penyelenggaraan dan perhatian.

Dengan Paige Butcher, pelakon berusia 57 tahun itu telah menjadi lebih tenang, bersahaja dan teliti. Dia sangat gembira dengan kelahiran anaknya, dan oleh itu, menurut ejennya, dia pun menjadi bijaksana, Jangan berkahwin dengan Paige secara rasmi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan