George Clooney setengah tahun tidak bertemu dengan anak-anak mereka

Pasangan ini, yang dilihat ramai sebagai standard perpaduan keluarga, mengalami masa-masa sukar: George dan Amal Clooney telah tinggal berasingan selama setengah tahun.. Menurut laporan media Britain, pasangan itu bertengkar dengan kuat, setelah itu Amal mengambil dua anak dan pindah dari suaminya ke rumah besar di Sardinia.

Dia berjanji George itu tidak akan membiarkan dia rapat dengan anak-anak. Tetapi Clooney sendiri menyatakan hasrat untuk mendamaikan dan memperbaiki hubungan dengan Amal. Wartawan itu berkata wakil rasmi pelakon itu.

Pasangan itu membeli sebuah rumah di Sardinia baru-baru ini, dan pada mulanya ia dirancang bahawa seluruh keluarga akan tinggal di dalamnya, tetapi sekarang Amal dan anak-anak mempunyai rumah itu.

Wartawan melaporkan bahawa skandal dalam keluarga cemerlang disebabkan oleh gaya hidup riot George, dengan siapa Amal hanya bosan dengan bangun.

George tidak melihat kanak-kanak selama hampir setengah tahun, dan mengadu bahawa Amal tidak membenarkan dia datang dan bercakap dengan mereka. Kembar Alexander dan Ella sangat melekat pada ibu dan ayah. George sendiri juga menghargai semua keseronokan kehamilan (dia pertama kali menjadi ayah hanya setahun dan setengah yang lalu pada umur 56 tahun).

Pada masa yang sama, keajaiban awam Inggeris bagaimana boleh Amal dan George, jika mereka tiba-tiba memutuskan untuk bercerai, menjadi wali-wali anak masa depan Megan Markle. Adalah diketahui bahawa ia adalah pasangan diraja yang dijemput untuk menjadi wali-wali.

Pasangan suami isteri Clooney sendiri belum lagi memberi komen mengenai khabar angin perceraian, lebih suka berdiam diri. Dalam hubungan ini, beberapa media dunia mencadangkan khabar angin pertengkaran tidak sesuai dengan realiti, dan hakikat bahawa pasangan hidup di rumah yang berbeda sekarang tidak bererti apa-apa - walaupun dalam keluarga yang bahagia terdapat masa-masa ketika suami dan isteri perlu berehat seketika dari rakan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan