Jessica Simpson mempunyai anak ketiga

Penyanyi, pelakon dan tuan rumah Amerika berusia 38 tahun, Jessica Simpson menjadi ibu kepada banyak kanak-kanak - datang kepada cahaya ketiga anaknya, gadis. Kehamilan ketiga pelakon itu sangat sukar - dengan preeklampsia, edema, tekanan darah tinggi dan pelbagai komplikasi lain, jadi Simpson berbaring di klinik beberapa kali, menjatuhkan peminatnya. Tetapi ia bukan untuk apa-apa - anak perempuan itu dilahirkan, menurut doktor, sempurna sihat.

Jessica sebelum ini dianggap sebagai simbol seks yang tidak terucapkan, dia terkenal dengan rupa seperti anak patungnya, tokoh cantik, dan impian dan impian yang tidak dapat dicapai berjuta-juta lelaki dari seluruh dunia. Foto-fotonya menghiasi sampul majalah lelaki terbaik di dunia.

Tetapi pada satu ketika, pelakon itu berhenti menonton diri saya sendiri. Angka itu telah "tersebar"; dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Simpson telah mengalami kelebihan berat badan dan telah bergelut dengan ia tidak berjaya. Dia sendiri berulang kali mengaku kepada wartawan bahawa dia tidak dapat menolak makanan ringan, makanan cepat saji, terutama semasa kehamilan. Semasa kehamilan ketiga, Jessica, sebagai contoh, memperoleh lebih daripada 40 kilogram, yang beberapa kali lebih tinggi daripada standard perubatan.

Seorang gadis yang baru lahir dilahirkan dengan berat yang besar - 4.5 kilogram.

Jessica sendiri memberitahu berjuta-juta pelanggan di rangkaian sosial mengenai peristiwa penting untuk keluarganya, yang menyertakan mesej itu dengan gambar bayi dari klinik itu. Gadis itu dinamakan Birdie Mae Johnson.

Bapa bapa Jessica ialah bekas pemain NFL, Eric Johnson. Terdahulu, pelakon itu berada dalam saudara lelaki dengan seorang pemuzik Nick Lachey, tetapi ia tidak berfungsi untuk hamil seorang kanak-kanak dalam perkahwinan itu, yang mungkin mempengaruhi keputusan pasangan untuk meninggalkannya.

Dengan Eric Jessica bermain perkahwinan pada tahun 2002.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan