Chef terkecil: seorang juru masak berusia dua tahun menjadi terkenal di Web

Kemuliaan kepada sedikit Belleville dari Indiana (timur laut Amerika Syarikat) datang tiba-tiba, tetapi mungkin ia adalah siapa yang akan menentukan masa depannya. Kanak-kanak berusia dua tahun telah menjadi chef muda dalam sejarah dunia. Anak lelaki itu memainkan pertunjukan memasaknya sendiri, dan juga suri rumah yang berpengalaman mendengar nasihatnya.

Dari usia yang sangat awal, sebaik sahaja ibu mula mengambil anak itu ke dapur, budak kecil itu memerhatikan apa yang orang tua lakukan. Dari tahun dia mula membantu ibunya di dapur. Harus diingat bahawa seorang wanita dia bijak dan tidak memandu kanak-kanak keluar dari dapur, seperti yang dilakukan ibu-ibu, supaya tidak campur tangan. Dia mempercayai dia pekerjaan yang selamat dan munasabah.

Sebaik sahaja budak itu belajar untuk berdiri dengan baik, ibu terpaksa memerintahkan bangku khas untuknya, yang akan membantu Rom menjangkau meja dan menguli doh.

Harus diingat bahawa hobi pelik kanak-kanak secara beransur-ansur menarik seluruh keluarganya. Ibu bapa membeli alat dapur anak-anak mereka sendiri - dia mempunyai pin rolling kecil, memotong pinggan, cetakan untuk cookies, pisau kecil dan sudu yang mudah untuk dipegang dengan tangan bayi.

Pada mulanya, ibu bapa hanya dipindahkan dan memfilmkan Rom untuk sejarah rumah. Tetapi apabila seorang ibu meletakkan video di mana bayi itu membuat telur dadar dan mengulas tindakannya, menjaringkan sejumlah besar pandangan. Jadi idea itu adalah untuk membuat serbuk memasak sendiri.

Kanak-kanak di depan kamera tidak menghilangkan diri, berasa sangat yakin. Dia juga tidak teragak-agak untuk meminta bantuan ibu ketika menyediakan hidangan, jika dia tidak mempunyai sesuatu, dan dia mencuba bahan-bahan dengan kekuatan dan utama dan memberi komen tentang citarasa mereka dengan ketenangan seperti kanak-kanak.

Budak itu telah mengajar pelanggannya untuk memasak pai dengan daging, menunjukkan betapa menyenangkan dan cepat membuat pizza yang lazat, makan dalam proses memasak hampir semua sosis itu. Sekarang ibunya mengatakan bahawa Rom telah mula bersedia untuk menembak pelepasan seterusnya rancangan itu, dia bercadang untuk memasak kek cawan.

Hari ini, kanak-kanak sudah kira-kira 50 ribu pelanggan. Ini mula membawa pendapatan tambahan kepada keluarga, yang berkaitan dengan mana ayah berjanji untuk memberikan sudut berasingan di dapur, di mana dapur profesional akan diterbitkan semula, tetapi hanya segalanya akan menjadi saiz kecil untuk menjadi tukang masak.

Sementara itu, beberapa rantaian restoran AS yang besar telah menjadi minat kepada kanak-kanak itu. Ibu bapa bayi itu ditawarkan untuk membuat kontrak untuk bengkel yang menyenangkan di dapur restoran profesional. Beberapa restoran telah menyatakannya bersedia untuk mengambil Roman berusia dua tahun untuk bekerja secara berterusan. Tugasnya termasuk penyediaan hidangan sederhana bersama dengan anak-anak pelawat berkumpul di dewan sekali sebulan pada hari libur.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan