Keseronokan: seorang kanak-kanak berusia dua tahun di Moscow melemparkan dompet dengan warisan datuk

Di Moscow, seorang gadis berusia dua tahun memutuskan untuk menyingkirkan dompet di mana ibunya menyimpan warisan datuk si mati. Bayi itu bermain dengan dompet anak-anak, dan dengan sebab tertentu memutuskan untuk membuangnya sebagai sia-sia. Masalahnya adalah bahawa dalam dompet ini, ibu kepada anak itu disimpan setengah juta warisan datuk datuk.

Atas sebab apa pun, wanita itu memutuskan untuk menyembunyikan sejumlah besar wang dalam dompet kanak-kanak, tidak jelas. Wanita itu berkata bahawa dia hanya akan pergi ke bank dan meletakkan wang dalam akaun itu. Tetapi dia tidak mempunyai masa: kanak-kanak itu mendapati tempat bersembunyi ibu lebih awal dan, tidak membayangkan jenis kekayaan yang disimpan di dalamnya, hanya membuang tasnya semasa berjalan.

Perlu diperhatikan bahawa ibu dengan anak dalam rangka perjalanan ini akan pergi ke bank, tetapi dalam perjalanan ke institusi kewangan tidak ada dompet di kereta dorong itu.

Ibu yang gelisah memeriksa keseluruhan kawasan di sepanjang laluan, orang yang disoal siasat dan jiran di pintu masuk, tetapi tiada siapa yang melihat apa-apa.

Gadis kecil itu sendiri menjelaskan bahawa dia sudah "letih" dompet beg tangan ini, itulah sebabnya dia melemparkannya.

Ibu pergi ke polis dan diiklankan dengan janji saraan untuk pulang dompet kanak-kanak. Tetapi setakat ini tiada kesan kehilangan telah dijumpai.

Beberapa hari lalu, ini sudah berlaku - keluarga Cina kehilangan semua simpanan mereka apabila mereka meninggalkan anak itu sendiri di rumah untuk seketika.

Budak itu mendapati cache ibu bapa dengan jumlah wang yang banyak dan mengoyakkan setiap rang undang-undang menjadi kepingan kecil. Ayah dan Ibu sering melekatkan nota bersama selama beberapa hari, dan kemudian 9200 yuan (jumlah yang sangat besar untuk China!) Membawa mereka ke bank meminta mereka menukar nota. Dalam kes ini, masalah itu diselesaikan dengan selamat: jumlah yang pulih dengan kesukaran itu dikembalikan kepada ibu bapa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan