Anak perempuan pelakon Elena Sparrow menjadi mangsa kesilapan perubatan

Aktres terkenal bernama Elena Vorobey memutuskan mendedahkan diagnosis anak perempuan berusia 15 tahun untuk menyelamatkan kanak-kanak lain dari kesilapan perubatan.

Rawatan gadis itu memerlukan campur tangan pakar bedah Jerman.

Di Moscow, gadis itu mengadu sakit belakang. Doktor metropolitan mendakwa bahawa remaja itu scoliosis kecil, yang hanya memerlukan gimnastik dan mengekalkan postur. Pelakon dan anak perempuannya mengikuti semua cadangan, tetapi sakit hanya dipergiat.

Tidak mencapai sebarang rawatan lain dari doktor metropolitan, Elena membawa anak perempuannya ke Jerman.

Doktor Jerman mengambil gambar itu dan terkejut - tulang belakang gadis itu cacat di beberapa tempat. Dia telah ditetapkan pembedahan kecemasan.

Gambar snek Sony Elena Sparrow yang dipasang di Internet dengan rayuan kepada semua ibu bapa Jangan berehat dan pastikan anda melihat belakang anak-anak anda.

Menurut Elena, keadaan tulang belakang di Moscow tidak memberi mereka pengecualian dari pendidikan jasmani, dan beberapa doktor bahkan mendakwa bahawa kepribadian media "datang dengan masalah dari awal."

Elena menjelaskan bahawa dia memutuskan untuk menghantar gambar supaya tidak menyesalinya dan anaknya, bukan kerana menyebut namanya dalam media, tetapi untuk semua orang dewasa mengetahui bahawa diagnosis itu adalah scoliosis untuk anak mereka, tidak semestinya, dan semua kanak-kanak yang mengalami kesakitan yang paling kuat dan malu untuk melaporkannya kepada ibu bapa atau doktor mereka, merasakan sokongan dan pemahaman itu kesakitan itu sendiri tidak akan lulus - adalah perlu untuk memeriksa dengan teliti dan merawat belakang.

Sonja, anak perempuan Elena Sparrow, menjalani operasi rumit di salah satu klinik Jerman - di tulang belakang, supaya dia dapat menahan beban menegak, dan gadis itu tidak menjadi cacat, dipasang 20 skru khas dan dua jarum mengait logam.

Sekarang gadis sedang menjalani pemulihan. Menurut pakar bedah Jerman, Helen membawa kanak-kanak tersebut kepada mereka pada waktunya. Dari kecacatan dan gadis imobilisasi lengkap dipisahkan sedikit masa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan