Wizard yang baik: Habib Nurmagomedov memutuskan untuk memenuhi impian anak-anak

Pejuang Rusia, juara ringan UFC, Habib Nurmagomedov berkata memenuhi impian 10 anak. Beliau menyeru tindakan peribadi "Letter to Habib", ia hashtag ini yang harus menemani keinginan yang anak-anak dapat menghantar kepadanya.

Habib berkomunikasi dan berkomunikasi dengan setiap kanak-kanak secara peribadi.

Orang asli dari Dagestan, rumput telah dipilih oleh beberapa orang yang impiannya dapat dipenuhi. Langkah pertama ialah pembukaan sebuah sekolah perjuangan untuk kanak-kanak kurang upaya di Moscow. Dia ditanya tentang ini oleh seorang lelaki yang cacat kongenital.

Bagi budak lelaki berusia 8 tahun dengan palsy serebral, Habib membeli kerusi roda yang akan membantu kanak-kanak itu menjadi lebih bebas untuk bergerak. Bagi remaja berusia 13 tahun dengan Dystrophy muscular dystrophy, atlet telah mengarahkan peranti khas yang akan membantu kanak-kanak bernafas.

Habib, budak lelaki berusia 14 tahun, berjanji untuk mengambil Mekah ke haji, dan berjanji untuk menonton pemain bola sepak muda berusia 10 tahun di sekolah rendah dan tiket Real Madrid untuk perlawanan pasukan Madrid ini.

Seorang remaja dari Karaganda bertanya kepada Habib kerana tidak membantu dirinya sendiri, tetapi untuk lelaki dari rumah anak yatim: mereka bermimpi hanya bertemu juara dan bercakap dengannya. Nurmagomedov berjanji untuk datang ke Karaganda. Pasukan bola sepak kanak-kanak Khabarovsk menjanjikan seorang pejuang seragam, kerana orang-orang tidak mempunyai gaya berpakaian biasa.

Habib memanggil pemenuhan keinginan kanak-kanak sebagai sesuatu yang penting dalam hidupnya sendiri, kerana satu keajaiban kecil, yang merupakan masalah kecil untuk orang dewasa, boleh menjadi permulaan perjalanan hidup yang hebat untuk seorang anak yang berbakat.

Habib kerap mengambil bahagian dalam projek amal. Walau bagaimanapun, dari semasa ke semasa dia hanya dapat memenuhi permintaan mana-mana pelanggannya di Internet.

Habib percaya itu ia tidak perlu mempunyai berjuta-juta dan berbilion untuk membantu orang. Beliau mendakwa bahawa walaupun dua rubel di dalam sakunya adalah alasan yang baik untuk memberikan salah satu daripadanya kepada orang yang memerlukannya lebih daripada anda.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan