Biarkan dia membesar juara: Dmitry Shepelev memberikan anak lelaki lima tahun Plato ke sekolah bola sepak

Anak Zhanna Friske dan Dmitry Shepelev Platon, 5 tahun satu langkah lebih dekat dengan impiannya menjadi pemain bola sepak terkenal.

Bapa memutuskan untuk menghantar anak ke sekolah bola sepak. Dan tidak dalam seksyen biasa, tetapi dalam akademi bola sepak paling berprestij di dunia - FC Barcelona Academy.

Ibu budak lelaki itu Zhanna Friske meninggal pada 15 Jun 2015. Plato hanya berusia dua tahun lagi.

Sejak itu, dalam kehidupan Plato terdapat sedikit positif - bapanya sentiasa bergaduh dengan ibu bapa isteri yang meninggal dunia. Ibu dan bapa Jeanne berhujah bahawa Shepelev mencuri wang anak perempuan mereka, dan marah oleh penolakan tuan rumah TV untuk membenarkan mereka berkomunikasi dengan Plato. Ibu bapa Zhanna Friske baru-baru ini merayu kepada Jawatankuasa Penyiasatan untuk mengenakan larangan meninggalkan Shepeleva di luar negara, kerana nenek dan datuknya takut bahawa cucu itu akan diambil selama-lamanya. Tetapi penyiasat tidak mendapati alasan untuk mengenakan larangan itu.

Sepanjang musim panas Plato menghabiskan di Itali, di mana dia beristirahat dengan bapanya, kakaknya baru Ekaterina Tulupova dan anak perempuannya dari perkahwinan pertamanya.

Mengikut kawan Shepelev, dia benar-benar mempercayai Catherine tentang pendidikan anak perempuan Plato dan hubungan antara budak lelaki dan perempuan yang dia suka cantik.

Akademi bola sepak, yang dilatih oleh budak lelaki itu, terletak di Barcelona, ​​yang menunjukkan bahawa anak lelaki itu tidak akan datang ke Rusia dengan kerap semasa tahun sekolah ini, kerana latihan di sekolah olahraga berprestij berlaku setiap hari dan mengambil banyak masa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan