Disney Menyesuaikan Star Wars untuk Kanak-kanak

Disney Film Studio memperkenalkan treler untuk Star Wars: The Galaxy of Adventure kartun siri. Siri pertama akan tersedia untuk dilihat oleh penduduk berbahasa Inggeris pada awal Disember, selebihnya - akan dirancang pada tahun depan. Diharapkan bahawa pembuangan ke dalam bahasa lain, termasuk Rusia, akan dilakukan secepat mungkin, dan sudah pada awal tahun 2019 Nikmati pengembaraan bintang Jedi dan anak-anak Rusia.

Plot kartun berdasarkan Star Wars yang asal, hanya beberapa yang dipermudahkan sehingga bahkan anak-anak kecil dapat dengan mudah memahami hubungan kompleks antara Jedi yang mulia dan angkatan bersenjata kerajaan.

Pencipta projek mengatakan bahawa dialog, muzik dan suara pelakon dalam kartun akan menggunakan asal, sudah biasa kepada orang dewasa yang menonton filem. Mereka percaya bahawa siri ini akan membantu mengenali orang-orang kecil dengan alam semesta Star Wars dalam bentuk yang boleh diakses.

"Star Wars" - saga filem paling terkenal pengembaraan ruang, yang termasuk sepuluh filem. Atas dasar plot yang menakjubkan, mainan, permainan video, komik, dan buku telah dibuat. George Lucas menjadi bapa pengasas alam semesta yang menakjubkan dan semua wataknya.

Filem pertama dikeluarkan pada tahun 1977, dan episod terakhir akan dibentangkan kepada penonton pada tahun 2019.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan