Kemurahan tanpa batas: gadis itu membuat gincu ibu muntahan yang tidak dapat dilupakan

Britney, 9 tahun, Rosie Short memutuskan untuk menyediakan ibunya untuk Halloween yang akan datang. Dia memujuk seorang ibu berusia 35 tahun untuk "melatih" solek perayaannya dan menggunakannya sebagai eksperimen. dua minggu sebelum bercuti. Ibu tidak pergi ke detail tentang solekan dan membenarkan anak perempuannya merealisasikan rancangannya.

Sebelum ini, keluarga membeli penanda khas yang mudah dibersihkan dari kulit, dan oleh itu ibu tidak bimbang dan meletakkan wajah untuk eksperimen anak perempuan di bidang solek.

Tetapi gadis berusia sembilan tahun itu mempunyai rancangannya sendiri untuk membuat perayaan, dan oleh itu, bukannya mencuci penanda, dia memutuskan untuk menggunakan gincu yang tidak dapat dilupakan. Warna merah terang adalah dalam beg kosmetik ibu (selepas menggunakannya di bibir, ia tidak perlu untuk cat mereka selama beberapa hari, warna dipelihara dengan sempurna).

Pertama, gadis itu menarik hidung badut kepada ibunya, dan kemudian berkata bahawa lebih baik bagi ibunya untuk menjadi "wanita berdarah" dan dicat di atas semua kulitnya dengan gincu.

Ibu yang tidak podorivaya hanya berhenti apabila kulit mula gatal dan gatal. Percubaan untuk mencuci sehingga tiada apa yang diketuai - muka masih merah tepu.

Adalah diketahui bahawa wanita terpaksa mengambil masa selama seminggu di tempat kerja, kerana dia bekerja sebagai guru, dan dengan wajah seperti dia tidak dapat muncul di sekolah rendah. Ibu yang tidak digalakkan tidak menghukum anaknya. Gadis itu menerangkannya Saya mahu membuat solek yang terang dan terbaik, dengan siapa dia dan ibunya pasti akan memenangi persaingan tahunan solek perayaan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan