Survivor - dari yang selamat: anak-anak dari Yakutia berpaling kepada Leo di Caprio

Penduduk kecil Yakutia mencatatkan mesej video kepada pelakon Hollywood, Leonardo di Caprio. Di dalamnya, mereka menunjukkan "orang yang selamat" apakah kekuatan watak utara. Murid-murid salah satu sekolah seni mempertahankan diri menjawab video yang disiarkan oleh ahli sinematografi terkenal dan pemenang Oscar di Instagram.

DiCaprio di halamannya menceritakan kisah emosi tentang bagaimana sukar untuk hidup di sudut paling sejuk planet kita - di kampung Oymyakon. Pelakon memberitahu pelanggan dan peminatnya bahawa di tempat ini, di mana suhu udara turun di bawah 60 darjah Celsius, orang terpaksa bertahan pada had kemungkinan.

Sebagai tindak balas, kanak-kanak Yakut keluar dalam sejuk dengan torsos kosong, kata sebuah kata sambutan kecil, menjemput pelakon untuk melawat dan dengan baik mencurahkan air sejuk.

Penduduk Yakutia secara amnya agak emosional merasakan kata-kata Di Caprio. Ada yang menyedari bahawa tidak ada yang luar biasa dalam suhu yang rendah, dan orang telah lama digunakan untuk itu. Yang lain menegaskan bahawa beku adalah senjata negara strategik kedua Rusia selepas nuklear, dan ia adalah sejuk lebih daripada sekali dibenarkan negara untuk memenangi kempen ketenteraan.

Sama ada Leonardo menerima mesej daripada kanak-kanak Yakut yang berani tidak dilaporkan lagi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan