"Kanak-kanak akan menunggu": ibu yang baru dibuat Regina Todorenko dan Nyusha pada masa yang sama mengumumkan kembali kerja mereka

Penyanyi berusia 28 tahun Nyusha memberitahu peminatnya terlebih dahulu mengganggu cuti bersalinnyauntuk kembali bekerja. Anak perempuannya kini hanya 1.5 bulan, dan sudah pada 31 Disember, konsert pasca ibu pertamanya ibunya dijadualkan.

Nyusha akan menyanyi pada Malam Tahun Baru di salah sebuah restoran di Miami, di bandar tertentu ini sekarang dia tinggal bersama pasangan dan anak perempuannya. Nyusha berkata bahawa dia sangat bosan dengan kerja dan sudah menunggu dengan ketidaksabaran apabila dia dapat kembali ke panggung.

Harus diingat bahawa semasa kehamilannya, Nyusha tidak menyembunyikan bahawa dia tidak akan tinggal di rumah selama lebih dari tiga bulan. Ia berada di luar kekuatannya.

Sekarang dia mendakwa bahawa dia membuat keputusan untuk meninggalkan remah-remah itu kepada penjaga pengasuh bukan kerana dia takut kehilangan popularitinya, tetapi kerana dia perlu menyedari diri sendiri.

Dia melahirkan Nyusha di salah satu klinik elit AS pada bulan November 2018. Ia adalah persahabatan perkongsian, dan pasangan Nyusha kemudian menyatakan bahawa dia telah belajar untuk lebih memahami dan menghargai wanita.

Pasangan penyanyi itu adalah penasihat umum kepada presiden Persekutuan Sukan Universiti Antarabangsa. Pada tahun 2016, selepas bertemu dengan penyanyi tersebut, Igor Sivov berpisah dengan isterinya, dari perkahwinan pertamanya, dia mempunyai dua orang anak. Setahun kemudian, Igor dan Nyusha memainkan pernikahan rahsia di Maladewa.

Nama anak Nyusha belum dikekalkan sejauh ini. Dalam rangkaian sosial, dia memanggil anak kecilnya hanya Angel.

Tetapi Regina Todorenko, bintang "Eagle and Tinks," tanpa iklan lebih lanjut, secara senyap-senyap, sudah mula bekerja dan menolak keputusan itu sepenuhnya. Anaknya sekarang tiada bulan lagi.

Todorenko yang berusia 28 tahun mula bekerja dua minggu selepas melahirkan anak. Dia kembali bekerja pada hari Jumaat dengan projek Regina.

Regina Todorenko melahirkan pada 5 Disember di hospital bersalin yang paling biasa di Moscow, dan untuknya dan Vlad Topalov, anak itu menjadi anak sulung. Pasangan ini mempunyai kerahsiaan yang lebih tinggi: pertama mereka diam-diam terlibat, kemudian diam-diam berkahwin, melahirkan di bawah tabir kerahsiaan dan bahkan ekstrak itu tidak serius, hampir dari keluar kecemasan dari hospital bersalin, di mana wartawan masih berjaya mengambil gambar.

Nama lelaki yang baru lahir itu juga tidak dilaporkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan