Paruh waktu musim panas: kanak-kanak di Odessa menyekat halaman dan mula mengambil tambang dari pemandu

Kanak-kanak sekolah Ukraine memutuskan untuk mendapatkan sedikit wang tambahan semasa cuti musim panas, tanpa meninggalkan rumah mereka, atau sebaliknya, dari belakang rumah mereka sendiri. Boys 7,8 dan 10 tahun memutuskan blok masuk ke halaman.

Faktanya ialah di lebuh raya utama hari ini permukaan jalan sedang dibaiki. Oleh itu, ramai orang lebih suka pergi sekeliling masalah di jalan raya melalui halaman kediaman. Anak-anak lelaki itu segera menjawab keadaan ini.

Bergantung kepada bagaimana "sejuk" kereta memandu, kanak-kanak meminta pemandu dari 5 hingga 20 Hryvnia (dalam bahasa Rusia, dari 12 hingga 48 rubel).

Pemandu sendiri datang ke pihak polis dengan aduan, yang tidak kagum dengan hakikat bahawa anak-anak menuntut wang untuk perjalanan, tetapi dengan hakikat bahawa anak-anak menemani tuntutan mereka dengan kata-kata cabul yang keras.

Seperti yang ternyata, ibu bapa menyedari bahawa "kerja sambilan" anak-anak mereka, tetapi memutuskan untuk tidak mengganggu dan tidak mengganggu.

Pakar polis remaja dari Ukraine telah melawat keluarga, mengadakan perbualan dengan kedua ibu dan anak-anak. Walaupun halangan buatan sendiri dan batu di halaman hilang.

Tetapi, menurut penduduk tempatan, ini tidak lama - apabila anak-anak telah dimarahi. Selepas itu, kemasukan itu adalah percuma selama beberapa hari. Kemudian halangan itu muncul semula di tempatnya, dan anak-anak sekolah yang berdaya maju muncul di sebelahnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan